Pink, criticată dur pentru că s-a îngrăşat! Cum arată vedeta şi cum a ripostat?

15 aprilie, 2015
27862c9400000578 3036838 mother s love she also posted another snap of her with daughter  a 17 1428925076662 jpeg

Artista de 35 de ani a răspuns incredibil de inspirat celor care au acuzat-o că s-a îngrăşat, după ce fotografiile cu ea şi soţul ei, Carei Hart, de la un eveniment caritabil din weekend, au apărut în mass media.

În lumea celebrităţilor, orice kilogram în plus sau în minus are efecte catastrofale în rândul publicului internaut. Dacă slăbeşti prea mult, devii subnutrit sau bolnav. Dacă te îngraşi, devii neglijent şi neîngrijit, iar presiunea aceasta se răsfrânge asupra vedetelor urmărite cu lupa presei. Din fericire, există şi unele care ştiu să ţină piept criticilor nefondate sau în necunoştinţă de cauză, cum este şi cântăreaţa Pink. De fapt, le-a dat clasă!

Artista de 35 de ani a răspuns incredibil de inspirat celor care au acuzat-o că s-a îngrăşat, după ce fotografiile cu ea şi soţul ei, Carei Hart, de la un eveniment caritabil din weekend, au apărut în mass media. Alecia Moore a apărut într-o rochie neagră cu decolteu adânc, mulată pe corp şi cu fustă voluminoasă, arătând că într-adevăr, fizicul ei cândva tonifiat şi ferm s-a mai prăfuit puţin, însă nu într-atât încât să atragă atât de multe critici dure şi răutăcioase legate de greutatea ei.

“Observ că unii dintre voi sunt îngrijoraţi pentru mine, urmărind comentariile legate de greutatea mea. Vă refereaţi la pozele cu mine de la evenimentul caritabil la care am susţinut-o pe prietena mea Maggie DiNome. A primit premiul pentru eforturile ei necontenite şi contribuţiile extraordinare în eradicarea cancerului. Din păcate, greutatea mea pare mai importantă pentru unii dintre voi."

image

Recunosc că rochia nu m-a complimentat aşa cum a reuşit în bucătăria mea, dar m-am simţit foarte drăguţă. De fapt, m-am simţit frumoasă. Aşadar, dragii mei fani îngrijoraţi, nu vă faceţi griji pentru mine. Eu nu sunt îngrijorată pentru voi… sunt foarte bine, sunt fericită, sănătoasă, voluptuoasă şi corpul meu foarte puternic are parte de o pauză binemeritată.”, a scris Pink pe Twitter.

Voi ce părere aveţi?

image

FOTO HEPTA, TWITTERRecente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg