Pink şi Christina Aguilera au îngropat securea războiului

3 septembrie, 2017
pink christina aguilera jpeg

După 16 ani de râcâieli nesfârşite şi declaraţii otrăvite adresate una împotriva celeilalte, cele două dive au îngropat, în sfârşit, securea.

image

Creatoarea hitului Family Portrait a fost cea care ne-a anunţat, pe 16 august, că, gata, putem să ne liniştim, deoarece întreaga răfuială dintre ea şi colaboratoarea ei de la videoclipul Lady Marmelade a luat sfârşit! Dar, înainte de-a scoate şampania de la frigider pentru a sărbători împăcarea celor două cântăreţe, o mică trecere în re­vistă a relaţiei lor complicate ar fi necesară, pentru a înţelege care a fost trigger-ul disputei şi, mai ales, cum au soluţionat conflictul dintre ele.

Christina Aguilera. Pe vremea când numele ei era zilnic în presă, solista îşi permitea să minimizeze succesul „rivalei“ Pink.

Totul a început odată cu primele discuţii despre contribuţia fiecăreia la melodia coloanei sonore din Moulin Rouge. Pink şi-a adus aminte cum Christina a intrat pe uşă împreună cu ditamai directorul casei ei de producţie, Ron Fair, căruia i-a permis să pună piciorul în prag şi că ceară pentru ea cea mai lungă parte din partitură. Simplu, fără niciun „Bună ziua!“, fără „Scuzaţi-mi impertinenţa!“. „Nu m-am putut abţine şi m-am opus. Aşa, din principiu“, a recunoscut Pink. Pe durata promovării hitului Lady Marmela­de, nici urmă de resentimente între cele două staruri nu s-a iţit în public. Însă, în 2001, interpreta piesei Try a răbuf­nit din nou în momentul în care a aflat că Aguilera a început să colaboreze cu Linda Perry, producătoarea albumului Missundasztood: „Pe bune, nu e deloc amuzant să fii imitat, e chiar ener­vant.“ Iar înţepăturile au continuat pe bandă rulantă. Când Ryan Seacrest a avut o convorbire telefonică cu am­bele artiste, Pink a lăsat de înţeles că copiii lor nu se vor juca niciodată împreună. După care, tot pe la în­ceputul anilor 2000, când Xtina a fost arestată pentru consum de alcool în public, Pink s-a lăudat online că este singura cântăreaţă celebră care n-a fost niciodată arestată pentru încălca­rea legii. Iar, atunci când a urcat prea mult notele în timpul unui concert din 2013, le-a cerut scuze fanilor că a sunat, Doamne fereşte!, ca Aguilera.

Pink. Orgoliul rănit a făcut-o să ducă o luptă vocală ani la rând.

Marea reunire a celor două dive era inevitabi­lă şi s-a petrecut anul trecut, când au fost colege la emisiunea The Voice. Christina s-a prezentat în studio cu un tricou pe care scria Bite Me (un soi de „Pupă-mă!“ lipsit de orice drăgăleşenie), iar Pink nu s-a putut abţine să menţioneze cât de incomod se simţea la filmări. Însă primul semn că fetele au mai renunţat la replicile tăioase şi la atitudinea războinică a avut loc după 15 ani de la izbucnirea disensiunilor dintre ele. „Noi două avem o întreagă istorie îm­preună, care n-a fost tot timpul minunată, însă simt, în sfârşit, că există şi mare iubi­re între noi. Am ajuns la sentimente mai bune, pentru că eu chiar mă număr prin­tre fanii ei“, a mărturisit vizibil emoţionată Pink. Iar atitudinea împăciuitoare n-a pără­sit-o nici anul acesta, când a făcut public fap­tul că nu mai are nimic de împărţit cu rivala ei. După ce MTV a anunţat, pe 16 august, că Pink va primi premiul Vanguard, vestea nu le-a picat deloc bine admiratorilor Christinei, care şi-au făcut cunoscută părerea. Însă, complet surprin­zător, Pink a declarat că e loc sub soare pentru toată lumea şi că ea şi Aguilera sunt, culmea!, prietene la cataramă acum.

image

foto: guliver/getty images/splash newsRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}