PINK, un rockstar îmblânzit

17 ianuarie, 2013

O rebelă cu cauze nobile şi o activistă pasionată, care nu acceptă jumătăţi de măsură. Vegetariană? Pink a ales să renunţe la carne şi produse animale de ceva timp, de dragul animalelor. Totuşi, artista preferă să se numească, mai degrabă, o „pescetariană“

O rebelă cu cauze nobile şi o activistă pasionată, care nu acceptă jumătăţi de măsură

Vegetariană?

Pink a ales să renunţe la carne şi produse animale de ceva timp, de dragul animalelor. Totuşi, artista preferă să se numească, mai degrabă, o „pescetariană“, pentru că „iubeşte“ sushi-ul şi mai gustă din când în când, carnea de peşte.

Tatuaje cu animale

Superstarul are mai mult de 20 de tatuaje, fiecare cu semnificaţia sa specială. Cel mai important rămâne, însă, cel în amintirea câinelui ei, Elvis, un bulldog primit de la Lisa Marie Presley, care a murit în 2007. Dragostea puternică pentru necuvântătoare a convins-o să-şi tatueze şi alte figuri canine, de-a lungul timpului.

Grădinărit organic

Adeptă a stilului „green living“, Pink adoră să planteze roşii, spanac, salate, kale, pepeni şi toate soiurile de plante, un hobby început odată cu viaţa de familie, alături de soţul ei. „Şi ştiu că este acea latură a vieţii mele care nu prea vinde“, declara aceasta.

Activism extrem

Cel mai sensibil subiect pentru Alecia Moore rămâne cel al drepturilor animalelor. Este o activistă atât de serioasă, încât a protestat împotriva lanţului KFC, dar a trimis şi câteva scrisori Prinţului William în legătură cu vânătoarea de vulpi, şi Reginei Elizabeta II, căreia i-a reproşat că foloseşte blănurile naturale în îmbrăcăminte.

Acrobaţii

După 8 ani de gimnastică, starul, care visa să devină campioană, a rămas adepta sportului şi adoră să facă acrobaţii curajoase la trapez. Atât de mult încât, la premiile Grammy din 2010, Pink a fost senzaţia serii, cu o performanţă demnă de Cirque du Soleil.

Bubulina, gospodina

La puţin timp după ce s-a căsătorit cu Carey Hart, Pink a descoperit că-i place să coacă prăjituri şi să se ocupe de gătit. „Presupun că exista tot timpul, undeva înlăuntrul meu, o mică nevastă disperată să iasă la lumină“, se amuză ea.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg