Pippa Middleton, apariţii de podium la Wimbledon. A fost sexy, dar i-a fost refuzat accesul la tribuna regală

11 iulie, 2017
pippa middleton png png

Anul acesta s-a afişat din nou la Campionatul  de Tenis de la Wimbledon, iar sora Ducesei de Cambridge a atras toate privirile cu ţinutele alese. A fost extrem de elegantă, dar în acelaşi timp sexy. Pe 5 iulie a apărut într-o ţinută surprinzătoare, făcându-i din ce în ce mai multă concurenţă lui Kate, în ceea ce stilul vestimentar. Se îmbracă modern şi îi place să arate câte puţin, fără să pară  vulgară.

A purtat o rochie verde mentă, foarte sexy.

A participat la meciul de tenis ca spectator, însoţită fiind de fratele său, James, pentru a-l urmări pe teren pe Andy Murray, dar toată lumea din tribună a fost impresionată de ţinuta aleasă pentru această ocazie. Alegerea vestimentară a Pippei a fost surprinzătoare - a optat pentru o superbă rochie din dantelă, de un roz prăfuit, în timp ce fratele său a purtat un costum bleu cu cravată colorată.

Pe 5 iulie a venit însoţită de fratele său James.

A stat în tribuna regală, dar şi aşa nu ne-am putut lua ochii de la superba rochie pe care a îmbrăcat-o. Este adevărat că din ziua nunţii cu James Matthews, Pippa a fost o adevărată fashionistă. Este mai strălucitoare ca oricând, iar acum, la Campionatul de Tenis de la Wimbledon, Londra, a purtat cele mai apreciate ţinute.

Au stat în tribuna regală la Wimbledon.

A ales o rochie din dantelă cu model, semitransparentă, cu un volan pe umăr, guler de şcolăriţă şi un cordon negru în talie, marca Self Portrait, ţinută completată de o pereche de pantofi stiletto nude şi o geantă plic gri. Pentru a se proteja de soare, Pippa a optat pentru o pereche de ochelari, iar părul l-a prins într-o coadă lejeră.

A purtat o rochie din dantelă, roz prăfuit.

Iar apariţiile spectaculoase nu s-au oprit aici. Ieri, a venit din nou la Wimbledon, de data aceasta singură, puţin întârziată, nemaifiindu-i permis accesul în tribuna regală, fiind nevoită să urmărească meciul de pe nişte scaune dintr-o tribună obişnuită. S-a întâlnit cu mama sa, Carole, care a stat şi ea în aceeaşi tribună, dar pe un rând mai în faţă, departe de fiica cea mică. Celor două împătimite ale tenisului le-a fost refuzat accesul din zona vip a arenei, în care stau regii, sportivii şi oameni din înalta societate. Se pare că Pippa a ajuns prea târziu la meciul lui Andy Murray, aşa că nu i-a mai fost permis accesul în tribuna vip. În schimb, s-a îmbrăcat mai sexy şi mai elegant ca data trecută, chiar dacă a stat lângă oamenii de rând. Pentru acest eveniment, Pippa a ales o rochie foarte elegantă de la Tephi, un model un decolteu adânc şi cu umerii goi pentru care a scos din buzunar 495 de dolari.

Ieri a purtat o rochie verde mentă şi sandale albe, o ţinută de vară.

Nu numai modelul rochie, dar şi materialul şi culoarea au fost fresh, de vară. A purtat rochia de un verde mentă, din mătase şi a completat ţinuta cu o pereche de sandale cu toc, albe, alături de o geantă plic şi de nelipsiţii ochelari de soare supradimensionaţi de la Zanzan London.

Foto: Splash News, Hepta, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg