Gerard Piqué o înșală pe Shakira din 2012? S-a iubit cu fosta parteneră a lui DiCaprio

20 septembrie, 2022
FotoJetPique jpg

Gerard  Piqué este tocat mărunt de presa spaniolă, care i-a mai găsit o hibă. Se pare că fostul iubițel tinerel al artistei nu se află la prima abatere.

Infidelitatea lui Gerard Piqué nu e un caz izolat. Vedeta cu care ar fi înșelat-o pe Shakira în 2012 este fosta iubită a lui DiCaprio!

Jordi Martin, un fotoreporter care se străduiește să afle cât mai multe secrete întunecate ale fotbalistului a mai aruncat o bombă. În weekend, el a detaliat în social media că celebrul fotbalist cu care Shakira are doi fii s-ar fi iubit în urmă cu o decadă, în 2012, cu o celebritate. Este vorba de modelul israelian Bar Refaeli.

În video-ul postat de Jordi, el dezvăluie că are un prieten comun cu Refaeli, care i-a confirmat că modelul mergea foarte des la Barcelona, pentru a se întâlni cu Piqué.

La vremea respectivă, Piqué și Shakira aveau deja o relație de doi ani de zile! Columbianca e posibil să fi fost deja și însărcinată, când el se iubea cu modelul israelian, căci artista a născut primul copil al cuplului, pe Milan, la 22 ianuarie 2013.

Dezvăluirile lui Martin adaugă încă un capitol dramatic în saga despărțirii celor doi, care și-au luat adio definitiv anul acesta.

Și deși conveniseră să nu se afișeze cu noi parteneri cel puțin 1 an, fotbalistul nu s-a ținut de promisiune și a fost fotografiat cu noua sa cucerire în timp ce mergeau la o nuntă în Spania și păreau foarte veseli și îndrăgostiți, motiv care, potrivit presei iberice, ar fi scos-o din minți pe ”Shaki”.

Martin a mărturisit că înainte de a face totul public a informat-o și pe artistă, care a primit vestea cu uimire.

În emisiunea Socialité (Telecinco), realizatorii au confirmat că Bar, care a fost iubita lui DiCaprio între anii 2006 și 2011, a mers în Spania în ianuarie 2012, într-adevăr. A participat la un turneu în care și Piqué juca și deși aveau informații că modelul a luat cina cu unul dintre jucători, nimeni nu l-a bănuit pe Gerard, care se iubea la vremea respectivă cu Shakira.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg