Gerard Piqué o înșală pe Shakira din 2012? S-a iubit cu fosta parteneră a lui DiCaprio

20 septembrie, 2022
FotoJetPique jpg

Gerard  Piqué este tocat mărunt de presa spaniolă, care i-a mai găsit o hibă. Se pare că fostul iubițel tinerel al artistei nu se află la prima abatere.

Infidelitatea lui Gerard Piqué nu e un caz izolat. Vedeta cu care ar fi înșelat-o pe Shakira în 2012 este fosta iubită a lui DiCaprio!

Jordi Martin, un fotoreporter care se străduiește să afle cât mai multe secrete întunecate ale fotbalistului a mai aruncat o bombă. În weekend, el a detaliat în social media că celebrul fotbalist cu care Shakira are doi fii s-ar fi iubit în urmă cu o decadă, în 2012, cu o celebritate. Este vorba de modelul israelian Bar Refaeli.

În video-ul postat de Jordi, el dezvăluie că are un prieten comun cu Refaeli, care i-a confirmat că modelul mergea foarte des la Barcelona, pentru a se întâlni cu Piqué.

La vremea respectivă, Piqué și Shakira aveau deja o relație de doi ani de zile! Columbianca e posibil să fi fost deja și însărcinată, când el se iubea cu modelul israelian, căci artista a născut primul copil al cuplului, pe Milan, la 22 ianuarie 2013.

Dezvăluirile lui Martin adaugă încă un capitol dramatic în saga despărțirii celor doi, care și-au luat adio definitiv anul acesta.

Și deși conveniseră să nu se afișeze cu noi parteneri cel puțin 1 an, fotbalistul nu s-a ținut de promisiune și a fost fotografiat cu noua sa cucerire în timp ce mergeau la o nuntă în Spania și păreau foarte veseli și îndrăgostiți, motiv care, potrivit presei iberice, ar fi scos-o din minți pe ”Shaki”.

Martin a mărturisit că înainte de a face totul public a informat-o și pe artistă, care a primit vestea cu uimire.

În emisiunea Socialité (Telecinco), realizatorii au confirmat că Bar, care a fost iubita lui DiCaprio între anii 2006 și 2011, a mers în Spania în ianuarie 2012, într-adevăr. A participat la un turneu în care și Piqué juca și deși aveau informații că modelul a luat cina cu unul dintre jucători, nimeni nu l-a bănuit pe Gerard, care se iubea la vremea respectivă cu Shakira.

Foto: Profimedia și Getty



Recente pe Ok! Magazine

Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg