”Pistruiatul” se întoarce pe micile ecrane! Cum arată actorul de 59 de ani, care, în trecut, l-a jucat pe puştiul pus mereu pe şotii?

18 aprilie, 2019
1 pistruiatul png png

Puţini sunt cei care n-au auzit sau n-au văzut vreodată o scenă cu celebrul ”pistruiatul”. Într-adevăr, au trecut cinci decenii de când bucura inimile copiilor cu rolul unui puşti ştrengar, însă Costel Băloiu e pregătit să se întoarcă pe micile ecrane.

A fost puştiul-fenomen al anilor `70, dându-i naştere, pe micile ecrane, lui Mihai Pleşa. În anii ce-au urmat, actorul n-a mai avut, însă, noroc în ale actoriei. A ajuns chiar să aibă lipsuri, lucrând multă vreme ca şofer de tir.

2 pistruiatul2 jpg jpeg

Anul acesta, însă, în prag să schimbe prefixul, Costel Băloiu se pregăteşte să se întoarcă pe micile ecrane, fiind distribuit în serialul ”Doi şoferi”. Desigur, înfăţişarea lui s-a schimbat, aşa că puţini îl vor recunoaşte ca fiind ”Pistruiatul”.

3 costel baloiu jpg jpeg

Vorbind cu cei de la ”Click”, Costel Băloiu a recunoscut că este entuziasmat să fie din nou actor: ”Iniţial nu am vrut să mă duc, însă este vorba despre o comedie, o parodie despre viaţa asta de la volan. E o echipă tânără, am înţeles că va începe să fie difuzat în luna august, la început pe Internet, iar apoi vor mai vedea. Eu până în 1992 am făcut taximetrie, apoi am făcut tir până în 2005, după care am lucrat la Ministerul Educaţiei. Sunt coleg într-unul dintre episoade cu actorul Cristian Simion de la Teatrul de revistă «Constantin Tănase».”

Foto: Gheorghe CheluRecente pe Ok! Magazine

Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg