Plăcerile lui Robert Downey Jr.: ce nu ştii despre cel mai bine plătit actor din lume!

20 martie, 2015
untitled 33 jpeg

Robert Downey Jr. este unul din cei mai simpatici şi iubiţi actori ai Hollywoodului, dar şi unul din cei mai controversaţi: am fost curioşi să aflăm numerele misterioase care i-au ghidat viaţa celui mai bine plătit actor din lume

Robert Downey Jr. este unul din cei mai simpatici şi iubiţi actori ai Hollywoodului, dar şi unul din cei mai controversaţi, dat fiind trecutul său tumultuos, marcat de dependenţe de droguri şi alcool. Tatăl său a fost responsabil pentru cercul vicios care l-a acaparat şi pe Robert, iar gena dependenţei pare să fie atât de puternică, încât şi fiul actorului care-l joacă pe Iron Man, Indio, a luat-o pe calea greşită. Însă acum vorbim despre momentele cheie din viaţa starului. Am fost curioşi să aflăm numerele misterioase care i-au ghidat viaţa celui mai bine plătit actor din lume

170 mil. dolari

Succesul masiv datorat rolului miliardarului Tony Stark (Iron Man) aproape că l-au făcut pe Robert la fel de bogat ca personajul său de benzi desenate. Actorul este cel mai bine plătit din lume, conform topului Forbes de anul trecut, în special datorită filmelor în care a jucat, „Avengers“ şi „Iron Man“.

4 tatuaje

Cum trecutul său nu a fost unul lipsit de probleme, ba din contră, chiar unul din cele mai controversate de la Hollywood, starul de 49 de ani a ales să privească adesea partea bună. Acesta a ales să-şi tatueze tribute aduse familiei sale: „Indio“ (fiul cu prima soţie, Deborah), „Suzie Q“ (soţia sa de nouă ani) şi „Elias“ (fiul cu Susan).

image

3 plăceri vinovate

Nu, nu ne referim la droguri sau alcool, din fericire, Robert a trecut peste dependenţele trecutului. Însă a rămas cu trei alimente preferate, interzise în timpul antrenamentului pentru rolurile de supererou: pizza Domino, cheesburgeri cu bacon şi îngheţată italiană!

image

Poziţia 121

Ştiaţi că e şi cântăreţ? Aceasta e poziţia lui Downey Jr. ca muzician, în topul Billboard, de când a lansat albumul „The Futurist“ în 2004: un mix de „pop fuzionat cu jazz şi influenţe clasice“, spune chiar el.

image

7 ani

… cu Sarah Jessica Parker, cu care a şi locuit din 1984 în 1991. Cei doi s-ar fi despărţit din cauza dependenţei lui Robert de droguri.

6 ani

Este vârsta la care a apărut în primul său film „Pound“, dar şi la care a încercat prima oară gustul de marijuana - „graţie“ tatălui său celebru şi el în lumea filmului.

1 zi

Atât a fost suspendat în timpul şcolii, după ce a rupt în bucăţi o carte de benzi desenate a unui coleg de-ai lui. Ironia face ca această carte să fie „The Invincible Iron Man“!

image


Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg