Placido Domingo se luptă cu acuzaţiile de hărţuire sexuală, dar nu vrea să renunţe la cântat. Ce s-a decis la Berlin

16 ianuarie, 2020
1 profimedia 0232290246 jpg jpeg

Placido Domingo va evolua pe scena Operei de Stat din Berlin, deşi tot mai multe voci cereau anularea reprezentaţiilor sale, informează DPA.

Artistul va cânta, aşa cum era prevăzut, în datele de 16 şi 21 ianuarie într-o montare a operei "La Traviata", de Giuseppe Verdi, au precizat reprezentanţii Operei de Stat din Berlin.

 Având în vedere acuzaţiile de hărţuire sexuală formulate în Statele Unite împotriva sa, o asociaţie la care sunt afiliate angajatele instituţiei a solicitat ca artistului să îi fie interzisă prezenţa pe scenele berlineze.

 Directorul Operei de Stat din Berlin, Matthias Schulz, a declarat că, deşi instituţia sa ia extrem de în serios orice acuzaţie de hărţuire sexuală, în acest caz, apariţiile lui Domingo pe scena Operei vor decurge aşa cum era planificat. 

  "În acest caz specific, menţinem apariţiile lui Placido Domingo, care s-a comportat întotdeauna într-o manieră exemplară cu noi în această instituţie şi nu văd o bază suficientă (...) pentru întreruperea contractului de lungă durată" cu acesta”, a precizat Matthias Schulz.

 Nouă femei îl acuză pe tenorul spaniol  Placido Domingo de hărţuire sexuală. În declaraţiile  publicate de Associated Press este strecurat un singur nume, mezzosoprana Patricia Wulf.

Domingo ar fi cerut anumite favoruri sexuale în schimbul unor slujbe, iar cele care refuzau aveau de suferit pe plan profesional. Evenimentele datează de la începutul anilor 1980 şi se întind pe 30 de ani. Una dintre femei spune că s-a trezit cu mâna lui Domingo sub fusta ei, iar alte trei persoane povestesc cum au fost sărutate cu forţa în culise, într-o cameră de hotel şi în timpul unei întâlniri la prânz.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg