Plaza România anunţă deschiderea magazinului Koton

3 iulie, 2014

Plaza România dă startul lunii iuliecu inaugurarea magazinului Koton, un renumit brand internaţional de haine şi accesorii, ce va completa cu succes mixul de chiriaşi şi va oferi clienţilor motive în plus pentru a se bucura de cumpărături.

Plaza România dă startul lunii iuliecu inaugurarea magazinului Koton, un renumit brand internaţional de haine şi accesorii, ce va completa cu succes mixul de chiriaşi şi va oferi clienţilor motive în plus pentru a se bucura de cumpărături.

Magazinul, care va ocupa o suprafaţăde 820 mp, se va deschide pe 4 iulie, la etajul 1 al centrului comercial. Inaugurarea magazinului face parte din strategia de extindere şi modernizarea Plaza România.

„Mixul de chiriaşi oferit de noi a fost în permanenţă unul echilibrat, oferind o selecţie variată de magazine pentru toate vârstele, şi continuă să se dezvolte, cu noi adăugiri în fiecare lună. După inaugurarea Timeout şi Cinema Cafe la începutul anului, deschiderea Koton este următorul pas în dezvoltarea şi modernizarea centrului comercial. În continuare, ne pregătim şi pentru inaugurarea magazinului D’S Damat, care va avea loc tot luna aceasta. Ne bucurăm că putem aduce un plus de valoare mall-ului nostru, precum şi o mai mare diversitate a ofertei”, spune Răzvan Gaiţă, General Manager Anchor Grup.

Brandul Kotona fost înfiinţat în 1988 şi s-a impus pe piaţă mai întâi în Turcia şi apoi în toată lumea. Celor 1200 de magazine Koton din Turcia li se adaugă alte 52 de magazine în cele mai importante oraşe din lume, precum Atena, Dubai, Berlin şi Bucureşti.

Aceste magazine atrag prin calitatea şi varietatea produselor: cu 50 de colecţii pe an, Koton oferă clienţilor săi piese vestimentare la modă ce pot fi purtate în orice moment al zilei.Recente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg