Poliția a întrerupt nunta Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice: „De 3 ori au venit, bănuim cine i-a chemat”

29 septembrie, 2023

Amănunte neașteptate despre nunta Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice, eveniment care a avut loc sâmbătă, 23 septembrie!

Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg

Sâmbătă, 23 septembrie, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice și-au unit destinele. Cununia civilă a avut loc chiar în curtea casei lor, la fel și petrecerea, la care au fost invitați puțin peste 40 de invitați. 

„În acea zi specială, m-am simțit ca Regina Toamnei, prinsă într-un tablou de toamnă cu nuanțe de fericire și într-un decor de poveste, în rochia mea vaporoasă, dansând printre frunzele căzătoare, cu un machiaj strălucitor și o coafură elegantă.

A fost o zi în care frumusețea toamnei și eleganța mea au creat o simfonie de neuitat.”, a povestit actrița despre nunta ei, într-o postare făcută pe contul personal de Instagram.

Acum, ea și soțul nu se pregătesc de luna de miere, actrița are un program foarte încărcat la teatru și nu poate lipsi. Ioana Ginghină a dezvăluit că plănuiesc vacanța de Revelion, și nu va pleca doar alături de Cristi Pitulice, ci și de Ruxandra, fiica ei din căsnicia cu Alexandru Papadopol.

Invitată în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, frumoasa Ioana Ginghină a povestit detalii inedite despre nunta ei. S-a lăudat cu evenimentul, însă a mărturisit că a avut parte de un moment neașteptat, când vecinii au chemat poliția. „La nuntă a fost foarte frumos, am avut emoții și am zis că mă fac consultant de nunți. E complicat să faci acasă. Arăta supeb curtea, dar au chemat vecinii poliția la 4 la amiază. De trei ori au venit, bănuim cine i-a chemat. Nu ne-au dat amendă”, a spus ea, conform protv.ro

Ioana Ginghină a mai fost căsătorită

Înainte de nunta cu Cristi Pitulice, Ioana Ginghină a fost căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol, alături de care o are pe fiica Ruxandra. Înainte de a-l cunoaște pe actor, aceasta a mai avut un mariaj. Referitor la planurile de viitor alături de Cristi Pitulice, Ioana Ginghină s-a arătat entuziasmată într-un interviu pentru Spynews, însă a declarat că nu știe dacă va mai deveni mamă.

„Mă vedeam până acum vreo jumătate de an (n.r mamă pentru a doua oară), am zis că 45 de ani ar fi așa cam limita. Nu de alta, dar vreau să fiu la fel de bună mamă cum am fost și pentru Ruxi și trebuie să ai și energia necesară. La Ruxi, la 10 ani, aveam 30 și un pic, la copilul acesta aș avea acum 50 și un pic. E mare diferență și nu cred că mai e cazul să mă gândesc la o sarcină”.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg
Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg
Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg