Popeye există, dar are braţele distruse! Bărbatul care s-a vrut musculos, dar a ajuns să regrete

11 martie, 2021
5 rus2 jpg jpeg

Fostul soldat Kirill Tereshin, în vârstă de 24 de ani, şi-a injectat jeleu de petrol în braţe pentru a obţine un look ceva mai musculos, dar acum plăteşte un preţ mult prea mare. Tânărul riscă să nu îşi mai poată folosi mâinile sau mai rău.

Popeye, aşa cum a fost numit Kirill , dezvăluie groaza cu care se confruntă acum când are bucăţi de jeleu de petrol întărit şi „muşchi mort” în tricepsul său bombat.

Kirill Tereshin a folosit injecţii pentru a se transforma într-un supraom, dar nu s-a gândit la consecinţe.

stanga
dreapta
1 rus1 jpg jpeg
5 rus2 jpg jpeg
3 rus3 jpg jpeg

Pandemia Covid-19 a întârziat intervenţia chirurgicală la care tânărul trebuie să recurgă cu aproape un an. El trebuie să îndepărtăze complet implanturile periculoase din triceps.

Kirill a trecut deja prin câteva intervenţii pentru a i se sustrage infecţia din biceps.

„Am doar 24 de ani, iar sistemul meu imunitar face faţă până acum acestei inflamaţii, dar chiar nu ştiu ce se va întâmpla în continuare”, a spus rusul.

“De aceea am început operaţiile pentru a scăpa de acest coşmar. Mi-am mărit braţele la vârsta de 20 de ani din cauza prostiei mele.Nu m-am gândit la consecinţe”.

El a fost convins să-şi „salveze viaţa” şi să îndepărteze implanturile de faimoasa rusoaică Alana Mamaeva, 33 de ani, care ajută persoanele ce au devenit victimele intervenţiilor estetice. Alana este este căsătorită cu fotbalisul Pavel Mamaev.

Chirurgul Dmitry Melnikov, care a extras gelatina solidă din braţe, l-a avertizat pe Tereshin că poate muri dacă nu reuşeşte să scoată implanturile.

„Doamne fereşte dacă se întâmplă ceva la nerv nerv şi eu nu pot să mişc braţul. Chiar îmi fac griji pentru asta.Mi-e foarte frică. Ar fi trebuit să mă gândesc la asta mai devreme, ştiu. Mă învinovăţesc pentru asta”.

Implanturile ieftine îi provoacă „febră mare, durere puternică şi slăbiciune. El va intra din nou sub cuţit în acest an.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg