Portret de familie. Mămicile din showbiz şi copiii lor

15 mai, 2017
buuuuuna jpeg

Fie că ne dezvăluie totul despre prichindeii lor, fie că încearcă să-şi menţină privată viaţa de familie, vedetele noastre au cu ce se mândri! Iată câteva imagini cu mămici celebre şi copiii lor!            

Mihaela Rădulescu şi Ayan Schwartzenberg

Cu două zile înainte ca vedeta să împlinească 35 de ani, adică în 2004, l-a adus pe lume, prin cezariană, pe fiul ei, Ayan. Este unicul ei copil, cu toate că Mihaela şi-a dorit mai mulţi, după cum singură ne-a mărturisit nu de mult chiar în paginile revistei OK! România. N-a fost să fie, însă, pentru partenera lui Felix Baumgartner, care se bucură din plin de viaţă alături de fiul ei ba la Monaco, ba prin România sau chiar Elveţia, ţara în care trăieşte iubitul ei.

Andra, Eva şi David

image

Este mămica fericită a doi copii şi n-ar spune “Nu” extinderii familiei, având în vedere că şi ea a crescut cu mai mulţi fraţi. Soţia lui Cătălin Măruţă a devenit pentru prima dată mamă în martie 2011, când l-a născut pe David, la o clinică privată din Bucureşti. Micuţa Eva Maria Ioana a venit pe lume pe 23 iulie 2015 şi întregeşte perfect portretul familiei Măruţă. ”Copiii mei. De când îi am dorm mai puţin, ies mai puţin, citesc mai puţin, dar râd mult mai mult. Iubesc mai mult. Mult mai mult decât credeam că este posibil. Ei sunt viaţa mea!”, a scris Andra recent pe pagina ei de Facebook.

Andreea Bălan şi Ella

image

Şi-a dorit copii încă de pe vremea când forma un cuplu cu Keo, adică cu ceva ani în urmă, însă n-a cunoscut maternitatea decât în octombrie 2016, când a strâns-o în braţe pentru prima dată pe fiica ei. "Ella e cea mai frumoasă minune din viaţa mea. Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viaţa mea", a scris, la un moment dat, cântăreaţa pe reţele de socializare, unde nu postează imagini cu chipul micuţei din simplul motiv că nu-şi doreşte ca Ella să-i reproşeze, când va fi mai mare, că ar expune-o pe fetiţă de la vârste atât de mici.

Andreea Bănică, Sofia şi Noah

image

Pe 7 mai a avut loc botezul celui de-al doilea copil al cântăreţei, Noah Andrei, care s-a născut în luna noiembrie a anului trecut. Celebra mămică ţine chiar un jurnal online despre peripeţiile prin care trece cu cei doi copii ai săi şi cuplul pe care îl formează alături de partenerul ei de mai bine de 20 de ani, Lucian Mitrea. Astfel, de la alimentaţia din timpul sarcinilor, până la alegerea numelor copiilor săi, totul este dezvăluit de Andreea fanilor săi de pe blog.

Antonia, Maya, Akim şi Dominic

image

Cântăreaţa are doi copii cu Alex Velea, pe băieţii Dominic şi Akim, şi unul cu italianul Vincenzo Castellano, pe frumoasa Maya. Artişti de mare succes, Antonia şi partenerul ei sunt mai mereu plecaţi de-acasă cu concerte, şedinţe foto şi alte obligaţii profesionale, motiv pentru care cei doi părinţi apelează la ajutorul bunicilor de fiecare dată când e cazul.

Foto - FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate