Poştaşul lui Paul McCartney a omorât-o pe mama lui John Lennon! Cum a fost posibil acest lucru?

9 aprilie, 2021
1 eieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee png png

În fiecare zi a anului 1964, un poştaş pe nume Eric Clague ducea câte un sac de scrisori de la fani pe strada Forthlin nr. 20, în Liverpool. Era adresa unde crescuse Paul McCartney şi în care tatăl lui încă mai locuia. Dar cine este acest Eric Clague? Se pare că are o legătură macabră cu cel care va deveni colegul de trupă al lui McCartney.

Cu şase ani înainte, lucra în poliţia din Liverpool, iar, pe 15 iulie 1958, în timp ce se afla în timpul său liber, se afla la volanul unui Vanguard, pe strada Menlove, când o femeie de 44 de ani i-a sărit în cale. El a frânat, însă prea târziu! Maşina a lovit femeie din plin şi a aruncat-o în aer. O ambulanţă a avenit la faţa locului, însă nu se mai putea face nimic. Femeia decedase. Şi era nimeni alta decât Julia Lennon, mama lui John Lennon.

La acea vreme, Eric era începător, nu trebuia să se urce la volanul maşinii singur. Accidentul tragic l-a adus în faţa instanţei, unde a negat vehement că ar fi accelerat. Juraţii l-au crezut şi întreaga crimă a fost trecută la fapte minore.

Accident fatal

Ieşind din tribunal, eric s-a întâlnit cu sora Juliei, Mimi, care spunea: „M-am enervat aşa tare, încât îmi venea să-l omor!” Drept urmare a faptei săvârşite, Clague a demisionat din poliţie şi s-a angajat ulterior ca poştaş, devenind omul pe care Paul McCartney îl vedea zi de zi în cartier şi chiar casă la el.

Criminalul n-a vorbit niciodată despre incidentul auto până în momentul în care un reporter l-a întrebat de asta 40 de ani mai târziu, în 1998. „M-a măcinat acest gând toţi aceşti ani. De-abia dacă trece o săptămână întreagă fără să mă gândesc la acel accident. De când The Beatles au devenit faimoşi mă aştept să mi se reproşeze ce am făcut. Şi nu mă simt deloc confortabil cu asta”, a mărturisit acesta.

„Tot ce vă pot spune e că-mi amintesc cum m-a învinovăţit familia victimei şi voiam aşa mult să le spun că nu puteam face nimic altceva. Doamna Lennon mi-a sărit, pur şi simplu, în faţa maşinii. N-am putut s-o evit. Nu am accelerat. Vă jur! Pur şi simplu aşa a fost să fie! Am citit apoi prin presă cum moartea Juliei l-a afectat cumplit pe John Lennon. Îmi pare aşa rău! Dar a fost doar un accident!”, a declarat Eric Clague.

Remuşcări eterne

În discuţiile lui cu presa britanică, Clague a ţinut să mai precizeze că “nu am spus niciodată nimănui ce se întâmplase atunci. Nici măcar soţia şi copiii mei nu ştiu despre accident. Dar va trebui să le spun acum...”

Cine s-ar fi gândit că cel care a omorât-o pe mama lui John Lennon avea să devină poştaşul care aducea mii de scrisori la casa părintească a lui Paul McCartney, acolo unde crescuse chiar colegul de trupă al îndureratului Paul?!

Foto - Instagram The BeatlesRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg