Poştaşul lui Paul McCartney a omorât-o pe mama lui John Lennon! Cum a fost posibil acest lucru?

9 aprilie, 2021
1 eieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee png png

În fiecare zi a anului 1964, un poştaş pe nume Eric Clague ducea câte un sac de scrisori de la fani pe strada Forthlin nr. 20, în Liverpool. Era adresa unde crescuse Paul McCartney şi în care tatăl lui încă mai locuia. Dar cine este acest Eric Clague? Se pare că are o legătură macabră cu cel care va deveni colegul de trupă al lui McCartney.

Cu şase ani înainte, lucra în poliţia din Liverpool, iar, pe 15 iulie 1958, în timp ce se afla în timpul său liber, se afla la volanul unui Vanguard, pe strada Menlove, când o femeie de 44 de ani i-a sărit în cale. El a frânat, însă prea târziu! Maşina a lovit femeie din plin şi a aruncat-o în aer. O ambulanţă a avenit la faţa locului, însă nu se mai putea face nimic. Femeia decedase. Şi era nimeni alta decât Julia Lennon, mama lui John Lennon.

La acea vreme, Eric era începător, nu trebuia să se urce la volanul maşinii singur. Accidentul tragic l-a adus în faţa instanţei, unde a negat vehement că ar fi accelerat. Juraţii l-au crezut şi întreaga crimă a fost trecută la fapte minore.

Accident fatal

Ieşind din tribunal, eric s-a întâlnit cu sora Juliei, Mimi, care spunea: „M-am enervat aşa tare, încât îmi venea să-l omor!” Drept urmare a faptei săvârşite, Clague a demisionat din poliţie şi s-a angajat ulterior ca poştaş, devenind omul pe care Paul McCartney îl vedea zi de zi în cartier şi chiar casă la el.

Criminalul n-a vorbit niciodată despre incidentul auto până în momentul în care un reporter l-a întrebat de asta 40 de ani mai târziu, în 1998. „M-a măcinat acest gând toţi aceşti ani. De-abia dacă trece o săptămână întreagă fără să mă gândesc la acel accident. De când The Beatles au devenit faimoşi mă aştept să mi se reproşeze ce am făcut. Şi nu mă simt deloc confortabil cu asta”, a mărturisit acesta.

„Tot ce vă pot spune e că-mi amintesc cum m-a învinovăţit familia victimei şi voiam aşa mult să le spun că nu puteam face nimic altceva. Doamna Lennon mi-a sărit, pur şi simplu, în faţa maşinii. N-am putut s-o evit. Nu am accelerat. Vă jur! Pur şi simplu aşa a fost să fie! Am citit apoi prin presă cum moartea Juliei l-a afectat cumplit pe John Lennon. Îmi pare aşa rău! Dar a fost doar un accident!”, a declarat Eric Clague.

Remuşcări eterne

În discuţiile lui cu presa britanică, Clague a ţinut să mai precizeze că “nu am spus niciodată nimănui ce se întâmplase atunci. Nici măcar soţia şi copiii mei nu ştiu despre accident. Dar va trebui să le spun acum...”

Cine s-ar fi gândit că cel care a omorât-o pe mama lui John Lennon avea să devină poştaşul care aducea mii de scrisori la casa părintească a lui Paul McCartney, acolo unde crescuse chiar colegul de trupă al îndureratului Paul?!

Foto - Instagram The BeatlesRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg