Posterior de vedetă

27 septembrie, 2011

Cele mai de preţ atuuri ale celebrităţilor sunt talentul lor actoricesc sau timbrul vocal cu care au fost înzestrate, nu-i aşa? Da' de unde! Vedetele pun tot mai mult accentul pe formele lor fizice în încercarea de-a capta atenţia publicului. Iată starurile care ne tratează cu dosul!

Cele mai de preţ atuuri ale celebrităţilor sunt talentul lor actoricesc sau timbrul vocal cu care au fost înzestrate, nu-i aşa? Da' de unde! Vedetele pun tot mai mult accentul pe formele lor fizice în încercarea de-a capta atenţia publicului. Iată starurile care ne tratează cu dosul!

Jennifer Lopez

E limpede că diva latino n-are nimic de ascuns - nici măcar fesele! - de când şi-a încheiat relaţia cu Marc Anthony. Ca atare, ea îşi etalează nonşalant cheful de dans într-una dintre cele mai bune posturi ale ei. Doar aşa se distrează o femeie proaspăt divorţată, eliberată dintr-o căsnicie sufocantă!

Fergie

N-avem îndoieli că vocalul feminin al trupei Black Eyed Peas se consideră de una singură o adevărată „bucăţică”! Chiar ea indică zona anatomică ce poate fi de mare interes pentru privitori. Ei bine, fanii ei de sex masculin îi dau dreptate: celebra blondă are un trup supersexy!

Kylie Minogue

Justin Timberlake nu s-a putut abţine să nu sară să o sprijine pe cântăreaţa australiană în momentele ei... dificile. Ca de pildă cel de faţă, când Kylie a avut nevoie să ia loc pentru o secundă ca să-şi tragă sufletul. Ha, şi noi care credeam că Justin duce tot greul!

Beyonce Knowles

Imaginea din profil este cea mai grăitoare pentru voluptuoasa artistă de culoare! Numai aşa ne putem da seama de curbele periculoase pe care le ia vedeta în viaţa de zi cu zi. Să mai zică cineva că VIP-urile duc un trai lipsit de greutăţi!

Kim Kardashian

O lume întreagă e de părere că starul de reality show şi-a pus implant fesier, în schimb ea insistă că trupul său este 100% natural. Rămâne să decideţi voi cine are dreptate şi dacă un asemenea dos îi este benefic imaginii ei sau doar o face să arate cam dolofană.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg