Poţi lua masa cu Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet. Iată ce trebuie să faci!

25 iulie, 2017
The 22nd Annual Screen Actors Guild Awards   Red Carpet jpeg

Dacă visai să te afli în compania actorilor din ”Titanic”, iată că acum această dorinţă se poate transforma în realitate!

image

Miercuri, 26 iulie, la St. Tropez, nenumărate vedete, dar şi oameni cu dare de mână, se vor întâlni pentru a lua parte la gala umanitară organizată de actorul Leonardo DiCaprio. Una dintre licitaţii o reprezintă şansa de a lua o cină privată chiar cu DiCaprio şi cu partenera lui din celebrul film ”Titanic”, adică actriţa şi buna lui prietenă Kate Winslet.

Aşadar, cei doritori vor putea licita pentru această cină, şi totodată dona, căci sumele strânse vor merge în contul unor cauze umanitare, pentru care Leo DiCaprio şi Kate Winslet militează de foarte mult timp, cum ar fi copii cu autism sau persoane cu probleme financiare care se luptă cu cancerul.

Printre starurile prezente la această gală se vor număra Madonna, Cate Blanchett, Emma Stone, Marion Cotillard, Tom Hanks, Jared Leto, Penelope Cruz, Kate Hudson, Tobey Maguire, Uma Thurman, şi alţii.

În timpul galei de anul trecut s-au strâns 45 de milioane de dolari, care au mers la peste 30 de organizaţii din întreaga lume. Printre starurile de anul trecut s-au regăsit Mariah Carey şi Bradley Cooper. În 2015, a fost organizată pentru prima dată această gală, iar fondurile strânse s-au ridicat la 15 milioane de dolari. Ne aşteptăm, aşadar, ca ediţia de anul acesta să fie cât mai generoasă în donaţii.Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}