Poţi să crezi că e acelaşi actor? Cele mai extreme transformări ale starurilor pentru un rol FOTO-ŞOC!

26 iulie, 2017
Untitled collage(2) jpeg

Cu cât mai mare diferenţa între cum arată actorul în viaţa de zi cu zi şi cum apare pe marele ecran, cu atât mai multe laude - şi bani! - primeşte acesta. Nu trebuie să ne credeţi pe cuvânt, priviţi numai imaginile şi vă veţi convinge singuri!

Russell Crowe

image

18kg a luat în greutate actorul pentru a-l juca cât mai convingător pe Jeffrey Wigand în The Insider (1999). La distanţă de numi un an, Russell a dat jos tot atât şi a mai făcut rost şi de nişte muşchi cât mai fermi, când l-a jucat pe generalul roman Maximus în Gladiator (2000). Iar, în 2008, s-a îngrăşat 28kg, pentru rolul de agent CIA din Body of Lies (2008). Impresionant, nu?

Robert De Niro

image

Ne amintim cu toţii rolul pe care legendarul actor l-a făcut în Taxi Driver (1976), însă puţini ştiu câtă muncă a presupus pregătirea pentru filmări. De Niro a fost nevoit să ajungă într-o formă de zile mari pentru a intra mai bine în pielea personajului său şi a slăbit 16kg. Patru ani mai târziu, superstarul hollywoodian ne-a dat altă lecţie de profesionalism. S-a îngrăşat 27kg pentru a-l juca pe Jake LaMotta, varianta mai îmbătrânită. Se pare că regizorul Martin Scorsese a oprit filmările timp de patru luni pentru a-i oferi lui De Niro condiţiile optime pentru a realiza asemenea performanţă.

Christian Bale

image

Actorul a slăbit aproape 30kg, pentru rolul pe care l-a interpretat în The Machinist, în 2004, ajungând atunci să cântărească numai 54kg şi să arate îngrijorător de scheletic. În schimb, pentru American Hustle, din 2013, a trebuit să se îngraşe destul de mult, adică a trecut de la o greutate de 83kg, la 103kg. Sperăm că a meritat tot efortul în momentul în care filmările au luat sfârşit şi şi-a încasat salariul!

Jared Leto

image

Pentru rolul de dependent de heroină, jucat în Requiem for a Dream, în 2000, actorul a slăbit 13kg. Nu pare mult, însă este foarte mult, mai ales pentru cineva care era deja slab şi a ajuns, astfel, să arate filiform. 7 ani mai târziu, a reuşit altă performanţă – s-a îngrăşat nu mai puţin de 30kg, pentru a-l interpreta, în Chapter 27 (2007), pe Mark David Chapman, cel care l-a ucis pe John Lennon. După care a acceptat din nou să slăbească spectaculos pentru un rol. Şi atunci a fost vorba tot despre 13kg, dar pentru un personaj diferit – o femeie transsexuală infectată cu SIDA, interpretat în filmul Dallas Buyers Club (2013).

Renée Zellweger

image

Şi femeile sunt capabile de transformări spectaculoase de dragul meseriei! Renée a acceptat să se îngraşe cu 10kg pentru rolul principal din Bridget Jones's Diary (2001), fiind nevoită, în acea perioadă, să-şi schimbe garderoba de la măsura 4 la 14. În schimb, atunci când şi-a dat acordul să apară în superproducţia Chicago (2003), actriţa şi-a revenit în formă, ajungând la măsura 6.

Matt Damon

image

Pentru rolul din Courage Under Fire (1996), actorul s-a antrenat ca un adevărat militar. Jucând rolul unui soldat, Matt a reuşit să slăbească 18kg în numai 100 de zile! Aţi auzit, fetelor? Totuşi nu e de dorit asemenea lucru, pentru că Damon a fost nevoit să ia tratament timp de un an pentru a-şi ajuta glanda suprarenală să-şi revină după întreaga experienţă aproape regretabilă. Apoi, pentru The Informant (2009), a acceptat să-şi pună iar la încercare organismul şi s-a îngrăşat 13kg. Cum a reuşit? Cu ajutorul junk food-ului, bineînţeles! Apoi, în Elysium (2013), şi-a arătat iar muşchii de parcă n-a avut un strat de grăsime în viaţa lui!

Tom Hanks

image

Pentru rolul unui bărbat infectat cu SIDA, care era pe moarte, Tom a slăbit aproape 15kg, personajul din Philadelphia (1993) consolidându-i statutul de unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Un an mai târziu, Hanks a revenit la greutatea lui obişnuită, adică a luat cele aproape 15kg, şi a jucat în A League of Their Own (1994). Cea mai spectaculoasă transformare a superstarului trebuie să fi fost, însă, cea din Castaway (2000), în timpul filmărilor îngrăşându-se cu 22kg, pentru a scăpa de ele puţin mai târziu, tot în timpul realizării peliculei.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}