Povestea dansatorului americano-ucrainean care-a fugit din Kiev într-un tren plin cu femei şi copii: "Mi-este ruşine că eram singurul bărbat de-acolo"

8 martie, 2022
1 maksim jpg jpeg

Coregraful şi dansatorul ucraineano-american Maksim Chmerkovskiy, devenit faimos la versiunea din State a emisiunii Dansând cu stelele, a avut parte de o adevărată traumă atunci când războiul l-a prins în ţara natală.

Chmerkovskiy, în vârstă de 42 de ani, se afla la Kiev pe 24 februarie, atunci când Rusia a invadat această ţară, iar starul care deţine şi cetăţenia americană s-a văzut în postura de a fugi din calea războiului într-un tren umplut până la refuz cu femei şi copii. După cum bine ştim, legea marţială le interzice bărbaţilor din această ţară, cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani, să părăsească teritoriul, aceşita fiind obligaţi să se pună la dispoziţia armatei.

Nu este şi cazul ucrainenilor cu rezidenţă în altă ţară, cum este dansatorul american, care a ajuns săptămâna trecută în siguranţă în SUA. Acum, Maksim mărturiseşte că suferă de remuşcarea supravieţuitorului după ce mulţi concetăţeni de-ai lui au murit în războiul cu Rusia şi declară că vrea să se întoarcă în regiune, mai exact în Polonia, pentru a ajuta refugiaţii.

În interviul acordat postului CNN în care dansatorul vorbeşte despre experienţa sa, Maksim a recunoscut că are remuşcări şi din cauza faptului că a ocupat spaţiu în trenul salvator care a transportat refugiaţi în Polonia, aşa că acesta a stat o mare perioadă de timp într-un colţ, între vagoane.

Starul a recunoscut că sentimentul de ruşine a fost şi mai intens atunci când şi-a dat seama că este, cel mai probabil, singurul bărbat în putere din acel tren ticsit cu femei, copii şi bătrâni.

Căsătorit şi tatăl unui băieţel, dansatorul care trăieşte în Malibu, Los Angeles, a fost aspru criticat de internauţi din cauza faptului că a fugit din ţara natală, în condiţiile în care mulţi alţi artişti de origine ucraineană au rămas să lupte.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg