Povestea de iubire dintre Gisele Bundchen şi Tom Brady. El joacă într-o echipă de fotbal, iar ea în echipa Îngerilor Victoria' Secret

14 ianuarie, 2020
6 gisele bundchen si tom brady 3 jpg jpeg

El joacă la echipa de fotbal american New England Patriots. Ea a jucat în echipa Îngerilor Victoria’s Secret. Dar împreună joacă la o echipă mult mai importantă: cea a familiei lor unite, în ciuda mai multor încercări.

Thomas Edward Patrick Brady Jr. şi Gisele Caroline Bündchen s-au cunoscut în decembrie 2006, printr-un prieten comun care... i-a convocat la un blind date. „Am ştiut de la început că el este alesul, de cum l-am văzut“, a povestit ulterior Gisele pentru Vanity Fair. „Când mi-a zâmbit, m-am gândit: «Doamne, nu am mai văzut niciodată un zâmbet atât de carismatic». Iar din acel moment, nu am încetat să vorbim.“ Însă lucrurile nu au decurs chiar lin între ei la început. Tom tocmai încheiase o relaţie cu actriţa Bridget Moynahan, iar la două luni după ce Gisele a intrat în viaţa lui, sportivul a aflat că Bridget era însărcinată cu el.

„Tom mi-a spus că fosta lui iubită este gravidă. A doua zi, ştirea apărea peste tot şi întreaga lume mi-a fost dată peste cap“, a mărturisit Gisele în autobiografia sa, Lessons: My Path to a Meaningful Life. „Nu mai e nevoie să spun că aceea nu a fost deloc o perioadă uşoară, dar experienţa ne-a ajutat să creştem şi să ne maturizăm împreună. Iar acel copil a devenit pentru mine un dar şi o binecuvântare de la viaţă“, spune Gisele cu satisfacţia femeii care a reuşit să treacă peste o întâmplare ce a fost la un pas de a-i despărţi. „Simţeam că nu ştiu ce să fac. Mă gândeam: să fug? Opt ani mai târziu pot spune că n-aş fi putut cere un copil de suflet mai bun“, a declarat Gisele la emisiunea TV CBS This Morning. John Edward Thomas Moynahan a venit pe lume în 2007.

Doi ani mai târziu, Tom o cerea în căsătorie pe Gisele într-un avion privat care-i ducea de la New Jersey la Boston. Iar Gisele ştia deja ce avea să urmeze, de când pusese piciorul în avionul capitonat cu trandafiri. După doar două săptămâni, cei doi îşi uneau destinele într-o ceremonie privată la St. Monica Catholic Church în California. „Ne-au trebuit doar 10 zile ca să facem planurile de organizare şi totul a decurs perfect“, a povestit Tom fericit pentru revista GQ. Două luni mai târziu, au reluat ceremonia pe plaja din Santa Teresa, Costa Rica, unde au o casă de vacanţă. „Tom este foarte apropiat de familia lui. E catolic, iar părinţii lui sunt căsătoriţi de peste 40 de ani. Stabilitatea asta din familie şi inima lui pură… au contat enorm pentru mine. Are cea mai curată inimă“, spune Gisele. În acelaşi an 2009, pe 8 decembrie, venea pe lume primul lor copil, Benjamin Rein Brady. Şi nu oricum: Gisele a născut băieţelul chiar în cada din casa lor din Boston.

„Doctorul mi-a spus că este prea periculos pentru mine să nasc acasă. Mi-a zis că Benny stă într-o poziţie neobişnuită în burtica mea şi că am bazinul prea îngust, aşa că lucrurile nu erau în favoarea mea. Răspunsul în sinea mea a fost: «Nu tu decizi asta». Şi nimeni nu m-a putut convinge să nu nasc la mine acasă“, a povestit fostul supermodel în autobiografia sa. Iar încăpăţânarea lui Gisele i-a făcut astfel să trăiască o experienţă memorabilă, care a sudat cuplul.

Trei ani mai târziu, pe 5 decembrie 2012, Gisele o aducea pe lume pe fiica lor, Vivian Lake Brady. Deveniseră patru, trecuseră peste ce păruse cel mai greu, iar acum erau familia perfectă. Dar liniştea a durat doar trei ani. În 2015, erau loviţi de un nou scandal. De data aceasta, unul profesional. Campioana Ligii de Fotbal American, New England Patriots, echipa lui Tom, a primit o amendă de un milion de dolari, iar el, quarter- back-ul echipei, a fost suspendat pentru patru partide în urma scandalului „Deflategate“ (Scandalul mingilor dezumflate) în care s-a descoperit că, la un meci din play-off-ul sezonului precedent, Brady ar fi cerut ca mingile să fie dezumflate.

Avocatul angajat de Liga de Fotbal American (pentru a investiga acuzaţiile conform cărora la meciul împotriva echipei Indianapolis Colts persoane din anturajul echipei New England Patriots au dezumflat intenţionat mingile de joc) a concluzionat că „există o mare probabilitate ca incidentul să fi existat.“ În fotbalul american, fiecare echipă foloseşte alt set de mingi atunci când atacă, astfel că mingile dezumflate au fost utilizate doar de jucătorii de la Patriots, cei de la Colts având propriile mingi. O minge mai dezumflată i-ar fi permis lui Tom Brady o priză mai bună şi o aruncare mai precisă, mai ales în condiţiile meteo în care s-a desfăşurat meciul, în ziua respectivă fiind multă ploaie şi umiditate.

În casa lui Bündchen unda de şoc a scandalului s-a simţit puternic. Şi, din nou, a fost un examen pentru soliditatea relaţiei lor. „Tata spune mereu: «Calitatea vieţii tale depinde de calitatea relaţiei pe care o ai». Iar eu mă gândesc că, oricât de grea a fost această perioadă, noi ne-am susţinut reciproc. Iar acesta este cel mai important lucru pe care îl poţi avea în viaţă: susţinerea şi iubirea“, mărturisea Bündchen la CBS. Astfel, cei doi au rămas uniţi, iar forţa lor a continuat să crească, anul următor, în 2016, fiind numiţi de Forbes unul dintre cele mai puternice cupluri, cu o avere de peste 540 de milioane de dolari.

În acelaşi an, însă, venea o nouă încercare: Galynn, mama lui Tom, era diagnositcată cu cancer la sân. Iar Gisele s-a dovedit a fi din nou stânca lui Tom, până când Galynn a trecut cu bine peste toate problemele. Între timp, Brady a devenit primul conducător de joc care câştigă cinci finale la campionatului profesionist de fotbal american. Iar acum discuţiile dintre cei doi sunt legate de… momentul cel mai potrivit pentru ca Tom să se retragă. Mai ales că Gisele a făcut deja asta. S-a retras de pe catwalk în 2015. „Tot vorbim despre asta. Mereu îmi spune: «Acum 10 ani, mi-ai zis că mai joci doar 10 ani. Acum au trecut anii şi mai vrei încă 5 ani»“, povesteşte amuzat Tom, care ştie că Gisele nu-şi doreşte decât… mai mult timp alături de el. Şi de familia lor, echipa cu care Tom a câştigat toate meciurile.Recente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg