Povestea de iubire dintre Irina Nicolae și Marius Vizer, care e mai mare cu 20 de ani decât ea

24 februarie, 2023

Irina Nicolae e soția lui Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, din anul 2015. Cei doi trăiesc însă o poveste de iubire de mai mulți ani de zile, de când ea cânta în trupa A.S.I.A.

Irina Nicolae şi  Marius Vizer locuiesc  în Ungaria şi  se iubesc de 13 ani jpeg

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Irina Nicolae a povestit că a fost curtată de Marius Vizer pe când concerta cu A.S.I.A. și avea o relație cu Florin Ionescu, managerul trupei. Omul de afaceri, care e stabilit în Budapesta, acolo unde s-a mutat și vedeta, îi trimitea la toate concertele flori.

„Eram la un concert la Cisnădie, nu vreau să greșesc, cu ASIA, și organizatorul de acolo mi-a zis că e acolo un domn cu flori, că voia să ofere niște flori uneia dintre noi. Eu m-am gândit că e cineva pentru Sorana, trecea săptămâna și ea avea un iubit nou, toți erau marile ei iubiri.

A intrat așa, nu l-am văzut pe om pentru că avea un buchet enorm de flori și am auzit așa: Irina. M-am întors și nu am văzut fața omului pentru că nu o vedeai de flori, erau multe flori. Și a zis: Pentru dumneavoastră, am un buchet de flori.

Eu eram șocată. Am zis: Pentru mine? M-am gândit că nu pentru mine, eu eram într-o relație. Să ne înțelegem, flori am primit, mesaje am primit, am primit de toate, dar nu am răspuns la absolut nimic. Am florile, nu am înțeles nimic”, a declarat Irina Nicolae, care la momentul respectiv nu știa că Marius Vizer îi face curte.

„Din momentul ăla, la fiecare eveniment, la fiecare concert al trupei ASIA primeam un buchet de flori, buchet care era enorm. Nu știam de la cine sunt, nu s-a semnat niciodată. Eu eram cu Florin Ionescu, el nu a zis nimic până la un moment dat când mi-a zis că aș putea să le refuz. Atunci mi-am dat seama că e deranjat. Nu știam cine îmi trimitea.

Venea aceeași persoană cu flori, apoi am descoperit că era unul dintre prietenii soțului meu. E foarte tare pentru că acum suntem prieteni foarte buni, sunt prietenă și cu soția lui.”, a mai zis Irina Nicolae, fostă cântăreață.

Abia după luni de zile Irina Nicolae a descoperit că Marius Vizer îi trimitea flori, dar și mesaje. „Florile au continuat, mesajele au continuat, nu răspundeam, numai când mă enerva răspundeam. (...) Între timp aflasem cine e, dar oricum nu îl cunoșteam. (...) Apoi am avut o discuție foarte sinceră cu Florin, țin minte că am plâns amândoi. I-am zis că am să plec, am să merg la Budapesta, ca să mă întâlnesc cu omul care îmi trimitea flori. Asta s-a întâmplat mult mai târziu. Deja ajunsesem să știu cum îl cheamă, florile, mesajele, continuaseră. (...)

Am plecat cu un avion privat, da, omul trimisese un avion după mine. Trebuia să mă impresioneze, îți dai seama. (...) Cu același avion privat m-am întors, am stat doar câteva ore și m-am întors. (...) Am băut o cafea, am stat de vorbă, am venit la fel de confuză, nu am înțeles. Au continuat lucruri de genul ăsta”, s-a mai confesat Irina Nicolae, care ulterior a renunțat la cariera ei în muzică pentru a-și întemeia o familie cu Marius Vizer.

„Apoi el m-a invitat să petrecem Crăciunul împreună, i-am zis că nu pot să rămân, și eu nu luasem decizia de a părăsit trupa. El îmi spusese să renunț, să fim împreună, și el era un om de afaceri foarte ocupat. (...) El mi-a zis atunci: Ok, înțeleg, pentru tine e mai importantă cariera ta, nu viața privată. Te iubesc foarte mult!”, a mai povestit Irina Nicolae, care  și-a pus apoi viața personală pe primul plan și s-a mutat definitiv în Ungaria. 

În prezent, Irina Nicolae și Marius Vizer trăiesc în Budapesta. Ea e designer de interior, iar el om de afaceri și președintele Federației Internaționale de Judo. Au împreună o fetiță, pe Scarlett Maria, care are cinci ani.

În același podcast, Irina Nicolae a dezvăluit că înainte să rămână însărcinată cu fiica ei, a mai avut-o sarcină, pe care a întrerupt-o la doar cinci luni, la recomandarea medicilor. 

Foto: arhivă, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg