Povestea fiicei secrete a lui Frank Sinatra: Deana Sinatra nu a fost recunoscută oficial de artist. "Mi-a lăsat un gol imens în suflet!"

25 martie, 2021
3 sinatra deschidere buna jpg jpeg

Deana Sinatra are 63 de ani, trăieşte în Australia şi are o poveste pe care o spune cu lacrimi în ochi atunci când are ocazia

"Mi-a lăsat pentru totdeauna un gol imens în suflet", spune ea. "Să nu te ia tatăl tău niciodată în braţe, să nu-l auzi niciodată spunându-ţi că te iubeşte este devastator", a declarat ea pentru ediţia din Noua Zeelandă a revistei "Woman's Day". "Iar peste toate, să fii etichetat drept un copil din flori, asta îţi lasă o rană adâncă. Poate că familia Sinatra nu m-a recunoscut niciodată, dar eu ştiu foarte bine că sunt fiica lui", punctează Deana.

Care este, aşadar, povestea ei? Mama sa, actriţa cu origini ungureşti Eva Bartok l-a cunoscut pe Frank Sinatra la o petrecere la Hollywood în 1956. "Mama l-a întâlnit după al patrulea ei mariaj, cel cu Curd Jurgens. Pe atunci, Frank se despărţise de Ava Gardner. Iar el şi mama au avut o aventură toridă vreme de vreo patru luni. Mama mi-a spus că s-a îndrăgostit nebuneşte de el şi când şi-a dat seama că e însărcinată, a fugit la Londra. Apoi îmi amintesc vag că pe la trei ani am intrat într-o cameră, iar mama mi-a arătat un album cu imaginea lui Frank Sinatra şi mi-a spus: Tati! El e tati. Ea nu avea nicio îndoială că el este tatăl meu. Mai târziu, când aveam 15 ani, am avut o discuţie cât se poate de sinceră cu ea şi mi-a povestit că, pentru a evita scandalul, trecuse numele fostului ei soţ pe certificatul meu de naştere. Dar pentru motive evidente, este imposibil ca Jurgens să fi fost tatăl meu biologic. Eu şi mama am locuit împreună în Los Angeles. Ea l-a contactat la un moment dat pe avocatul lui Sinatra, iar Sinatra a sunat-o pe mama. Au vorbit puţin superficial, iar el a promis că va reveni cu un telefon. Niciodată n-a făcut-o, iar eu m-am simţit îngrozitor de singură. M-am simţit neiubită şi respinsă. Văzând în ce stare eram, mama i-a scris o scrisoare lui Frank, la care el a răspuns: Îmi pare rău, am probleme cu copiii mei şi nu te pot ajuta.", s-a confesat Deana (foto jos, în 2003).

deana sinatra in 2003 gettyimages 51844994 jpg jpeg

"Niciodată nu a confirmat că sunt fiica lui - dar niciodată nu a negat", spune ea despre artistul care s-a stins din viaţă în 1998. În mod ironic, prin anii '80, Deana a jucat într-un film cu Frank Sinatra Jr. - dar spune că s-a temut să îi dezvăluie că au acelaşi tată pentru a nu fi concediată. Încercările unei cariere la Hollywood nu au dat roade, aşa că, în cele din urmă, Deana s-a mutat în Australia, împreună cu cei doi copii ai săi, lucrând la o grădiniţă, apoi la un azil de bătrâni. Iar acum spune că pregăteşte o carte de memorii, iar scrisul este ca o terapie pentru ea.

Foto: Profimedia, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg