Povestea "fiului secret" al lui Oprah Winfrey

29 octombrie, 2015
oprah gettyimages 4938244721 jpg jpeg

Un moment foarte stânjenitor pentru gazda celebră a emisiunii “Oprah”. Vedeta de 61 de ani a participat la emisiunea “The Late Show”, unde a arătat formidabil, graţie faptului că a slăbit 8 kg. Dar abia după ce a părăsit studiourile din New York, a trăit o situaţie neplăcută, fiind asaltată nu doar de fotografi, ci şi de un tânăr care insistă că e „fiul ei secret”.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a abordat-o de faţă cu fotografii pe Oprah, pretinzând că este mama lui. Aceasta a încercat să-l ţină la distanţă, dar fotografiile cu cei doi au ajuns deja în presă, povestea lor fiind acum intens discutată.

image

Calvin Mitchell este şofer de camion şi spune că Oprah ar fi rugat-o pe mama sa biologică să îi permită să îl adopte pe când acesta avea doar 11 ani, dar Eva, mama acestuia, a refuzat. “M-am simţit ciudat pentru că una e să oferi ajutor în creşterea copiilor, alta e să adopţi unul din ei, pe motiv că mai am alţii. Nu puteam să îi permit să îmi separe copiii”, a spus aceasta, adăugând că Oprah ar fi trimis constant cadouri băiatului său, cu mesaje de iubire. Starul de televiziune de 61 de ani i-ar fi plătit şcolile lui Calvin: una creştină privată, The Piney Woods School, în Mississippi, pe care tânărul a lăsat-o la 17 ani.

image

Mitchell (35) spune că tot ceea ce-şi doreşte e să ştie de ce l-a părăsit Oprah, conform interviului său dat presei. “Vreau să o întreb de ce m-a părăsit? Sunt încă pustiit. Încă sunt în căutarea unor răspunsuri. Nu m-am putut resemna până acum. Nu înţeleg.”, a spus pentru Radar Online.

De asemenea, se pare că la momentul reîntâlnirii, Calvin şi-ar fi cerut scuze faţă de vedetă că a abordat-o astfel, în public, zilele trecute dar era “singura cale” de a putea vorbi cu ea. “Dragule, sunt în drum spre Naţiunile Unite, nu pot vorbi cu tine acum, Calvin, ai grijă de tine”, ar fi replicat nominalizata la Oscar.

“Eram tânăr, am luat o decizie prostească şi Oprah nu m-a iertat. Cred că a greşit”, a adăugat fiul ei nelegitim despre faptul că a lăsat şcoala şi că a devenit suicidal după ce aceasta l-a părăsit şi l-a lăsat baltă. “Mi-a zis: Calvin, încearcă să te descurci, poţi să faci asta. Rezistă. Încerca să mă inspire să fac ce trebuie. Tot am lăsat şcoala. Eu doar voiam să merg acasă, iar Oprah nu a înţeles asta”.

Calvin Mitchell susţine că l-ar fi cunoscut pentru prima oară pe starul din “Selma” pe când avea 11 ani, în 1992, şi avea un rol în filmul “There Are No Chhildren Here” . Aceasta l-ar fi crescut timp de 5 ani, dar nu a mai putut face asta şi l-a lăsat în grija mamei sale biologice. Asta l-a adus într-o depresie cruntă.  “Am lăsat şcoala şi aşa i-am dezamăgit pe toţi. Credeam că Oprah şi Stedman Graham (partenerul lui Oprah de 29 de ani  încoace) nu mă vor părăsi, totuşi”,  a mai declarat el pentru National Enquirer. Însă, de fapt, dacă stăm să ne gândim, afirmaţia că tânărul este fiul secret al lui Oprah este exagerată, dat fiind că aceasta doar l-a susţinut neoficial, ajutând la creşterea lui, dar fără a-l adopta practic. Poate că este vorba şi de o încercare de-a scoate bani de la celebrul mogul, însă situaţia este jenantă per ansamblu pentru Oprah. Aceasta chiar a avut un copil biologic, pe când avea numai 14 ani, dar micuţul a murit la scurt timp după ce a fost născut.

image


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg