Povestea incredibilă a pisicii lui Karl Lagerfeld! Choupette are servitoare, mănâncă din farfurii de argint şi a moştenit 250 de milioane de dolari

21 februarie, 2019
1 choupette karl lagerfeld jpg jpeg

Karl Lagerfeld, unul dintre cei mai importanţi creatori de modă din lume, a murit în urmă cu doar câteva zile, iar de atunci majoritatea site-urilor din întreaga lume au vorbit despre averea sa incredibilă şi despre moştenitorul surpriză: Choupette, pisica lui.

Celebrul designer a murit la Paris, pe 19 februarie 2019, la vârsta de 85 de ani, după o lungă luptă pe care a dus-o cu o boală cruntă pe care a încercat să o ţină ascunsă: cancer pancreatic. Karl Lagerfeld avea o avere de 250 de milioane de dolari, întreaga sumă din cont fiind moştenită de patrupedul cu care el avea o relaţie specială.

Choupette are o poveste de viaţă incredibilă, devenind o pisică foarte populară odată cu anul 2014, atunci când s-a scris şi o carte despre ea: „Choupette – viaţa spectaculoasă a unei pisici“. Atunci s-a aflat că pisica are mai multe servitoare, iar acestea sunt obligate să treacă într-un jurnal toate stările prin care trece Choupette de-a lungul zilei. Mai mult decât atât, ea are parte de acelaşi tratament de care avea parte şi Karl Lagerfeld, astfel că mâncarea i se serveşte doar în farfurii de argint!

choupette karl lagerfeld 2 jpg jpeg

„Choupette este centrul universului meu. Este un fel de Greta Garbo. Are ceva inconfundabil în stilul său de mers. Este o sursă de inspiraţie prin eleganţa şi atitudinea sa. Choupette este bogată. Are mica sa avere. Dacă păţesc ceva, persoana care se va ocupa de ea nu va avea probleme financiare“, spunea Karl Lagerfeld în urmă cu mai mulţi ani.

Creatorul de modă a dezvăluit şi cum a ajuns Choupette la el în anul 2011: „Pisica era a unui prieten care a rugat-o pe menajera mea să se ocupe de aceasta timp de două săptămâni, cât el este plecat. La întoarcere, nu a venit să o ia înapoi pe Choupette. A avut o altă pisică, care a devenit obeză, iar Choupette a devenit cea mai celebră pisică din lume, dar şi cea mai bogată“.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg