Povestea lui Alexandru Abagiu! A lucrat cu Claudia Schiffer, Natalie Portman şi Penelope Cruz

7 martie, 2023

Alexandru Abagiu e noul jurat din emisiunea „Bravo, ai stil”, care va începe pe 2 aprilie la noul post de televiziune, la Kanal D2.

alexandru abagiu bravo ai stil 4 jpg

În sezonul ce va debuta cu o ediţie specială, pe 2 aprilie, la Kanal D2, Alexandru Abagiu, celebrul make-up artist, se alătură Ralucăi Bădulescu şi lui Maurice Muteanu, cei doi membri ai juriului, apreciaţi de-a lungul timpului pentru prezenţa lor inspiraţională.

Cel de-al optulea sezon „Bravo, ai stil!” va aduce în atenţie încă o latură extrem de importantă în această industrie, un aspect esenţial în definirea unui stil personal, prin expertiza unui specialist în domeniul make-up-ului, Alexandru Abagiu.

Cine e Alexandru Abagiu

Noul jurat de la „Bravo, ai stil!”, Alexandru Abagiu, a lucrat cu nume mari precum Claudia Schiffer, Natalie Portman şi Penelope Cruz. Cu o carieră de peste 25 de ani în domeniul modei şi al frumuseţii, Alexandru Abagiu este un adevărat magician al culorii si al tehnicii machiajului.

Munca sa a putut fi admirată în numeroase campanii pentru clienţi mondiali de top precum Victoria’s Secret, L'Oréal, Garnier, Lancôme, sau în publicaţii internationale precum Cosmopolitan, Glamour, Vogue USA, Elle etc. Alexandru Abagiu a colaborat cu nume celebre precum Claudia Schiffer, Natalie Portman, Penelope Cruz, Aishwarya Rai, Jude Law, Alain Delon etc. , de asemenea, cu mari fotografi, precum şi cu cele mai importante nume din domeniul frumuseţii, pentru proiecte de referinţă.

Cele trei premii Elle Style Awards câştigate pentru Best Make-up Artist îl plasează în Hall of Fame de peste cinci ani, în cadrul Elle International. Alexandru Abagiu este make-up artist oficial Lancôme in Romania.

A lucrat 10 ani şi în culisele Festivalului Internaţional de Film de la Cannes ca make-up artist pentru L’Oréal, dar şi al starurilor de prim calibru din întreaga lume. Cu toata această experienţă extraordinară, Alexandru Abagiu va veni în sprijinul concurentelor de la “Bravo, ai stil!”, în calitate de mentor, de profesor.

Alexandru Abagiu, jurat la „Bravo, ai stil”, sezonul 8

„Sunt onorat de invitaţia de a face parte din acest proiect, urmăresc Bravo, ai stil! încă de la prima ediţie a show-ului, atât din perspectiva unui simplu telespectator, cât şi din perspectiva profesionistului care încearcă să rămână ancorat în realitatea în care activează şi să îi ia pulsul. Sunt foarte fericit să mă aflu la masa juriului Bravo, ai stil! şi îmi doresc să văd noua generaţie de concurente, să le înţeleg reperele, să le observ mai de aproape estetica şi să mă las surprins şi intrigat.

Şi pentru că rolul meu în emisiune este, în primul rând, unul educativ, îmi doresc să pun pe tavă toate informaţiile pe care am avut şansa să le acumulez în aceşti ani mulţi de experienţă. Cred că va fi un nou sezon foarte proaspăt, cu potenţial enorm în conturarea următorului val de influenceri şi formatori de opinie în modă şi beauty”, a spus Alexandru Abagiu.

Raluca Bădulescu, extrem de populară pentru stilul personal inconfundabil şi pentru modul tranşant în care îsi afirmă părerile, strălucitoare la fiecare apariţie, le va ghida în continuare pe concurente pe drumul atât de provocator al competiţiei.

Iar Maurice Munteanu, un adevărat arbitru al eleganţei, plin de vervă, cu un ochi critic necruţător, se va afla în continuare la masa juriului, suprinzând de fiecare dată esenţialul.

Foto: Facebook, Kanal DRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg