Povestea Veronicăi Webb: primul model de culoare care a semnat un contract cu un brand de make-up se luptă cu o afecţiune pigmentară inestetică

25 februarie, 2021
3 webb jpg jpeg

Astăzi împlineşte 56 de ani, o zi care n-a arăta niciodată mai frumos.

Este vorba despre un fost model american de mare succes în anii 90, pe numele ei Veronica Webb. Frumoasa de culoare nu este oricine în industria modellingului, ci primul model cu orgini afro-americane care a semnat un contract major cu un gigant al cosmeticii, brandul Revlon, în anul 1992. După cum bine ştim, modelele cu tenul închis n-au fost şi încă nu sunt prima alegere când vine vorba despre promovarea produselor cosmetice precum cremele de faţă şi alte alte produse pentru înfrumuseţare.

4 veronica webb revlon 1 jpg jpeg

În urma semnării acestui contract, frumoasa născută în Detroit a devenit imaginea liniei Revlon’s Color Style, o colecţie de make-up realizată exclusiv pentru femeile de culoare. În urma acestui deal, Veronica s-a impus drept una dintre cele mai populare manechine ale momentului, devenind favorita unor designeri precum Azzedine Alaia sau Karl Lagerfeld.

2 veronica 2 jpg jpeg
1 veronica jpg jpeg
stanga
dreapta
1 veronica jpg jpeg
2 veronica 2 jpg jpeg
4 veronica webb revlon 1 jpg jpeg
3 webb jpg jpeg

Astăzi, Veronica se dedică cu totul vieţii de familie, fiind căsătorită cu omul de afaceri Chris Del Gatto şi mamă a două fete. La 56 de ani, Veronica este dovada vie că genele de supermodel chiar sunt unele speciale, afişând un corp suplu şi un chip căruia nu i-ai da vârsta din buletin. Cu toate acestea, Webb nu ascunde faptul că nu este perfectă, mărturisind că suferă de o afecţiune a pielii numită melasmă, caracterizată prin apariţia la nivelul feţei sau gâtului a unor pigmentaţii maronii sub formă de pete.

        View this post on Instagram                       A post shared by Veronica Webb (@veronicawebb)

View this post on Instagram

A post shared by Veronica Webb (@veronicawebb)

"Aşa arată chipul meu 90% din timp, fără machiaj", a dezvălui Veronica pe pagina ei de Instagram, aceasta susţinând că produsele cosmetice cu ingrediente naturale şi alte tratamente inovative o ajută să reducă aceste imperfecţiuni de pe chipul ei, cu care s-a învăţat, însă, să trăiască.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg