Poze exclusive! Cătălin Botezatu şi Tania Budi, vacanţă în Turcia

16 aprilie, 2016
image3 jpeg

Din când în când, celebrul designer preferă să-şi ia timp liber pentru a merge în vacanţă, în Turcia. Acolo se află şi acum, alături de actriţa Tania Budi.

Tania şi Cătălin, în vacanţă în Turcia

Astfel, Cătălin Botezatu şi Tania Budi au petrecut câteva zile de excepţie într-o mini vacanţă în Belek, Turcia, staţiune în care, după cum ştim, Cătălin merge adesea pentru a practica unul dintre sporturile sale preferate, golful.

Au jucat golf

Cazaţi în luxosul complex Regnum Carya Golf & Spa, Tania a putut lua lecţii de golf, în timp ce Cătălin, deja cunoscător a sportului, şi-a putut exersa loviturile favorite.

Un sejur de 7 zile la un astfel de hotel, în sistem Luxury All Inclusive, pleacă de la 1200 € şi poate ajunge până la 8600 € pentru cei care preferă vilele de lux.

Cu această ocazie, Cătălin a purtat un outfit special, din propria linie vestimentară dedicată acestui sport exclusivist.

Complexul în care au fost cazaţi Cătălin Botezatu şi Tania Budi

Desigur, în tot acest timp, cei doi s-au delectat cu serviciile oferite de SPA-ul complexului, dar şi de piscinele şi vilele luxoase din acelaşi complex. În plus, cei doi au petrecut câteva ore în Adventure Park, unde s-au dat cu tiroliana şi au făcut bungee jumping.

image

În cea de-a doua parte a vacanţei, cei doi s-au mutat pe "Titanic", mai exact într-un alt resort din aceeaşi zonă, Titanic Deluxe Belek, unde au avut parte de zile la plajă, plimbări cu şalupa şi un prânz la malul mării. Cătălin şi-a perfecţionat loviturile cu crosa, iar Tania s-a delectat la piscină.

Pentru cei care vor să petreacă o vacanţă de vedetă, o pot face cu 800 euro pentru fiecare adult şi 200 de euro pentru fiecare copil. Cei cazaţi aici pot avea parte de baie turcească, piscină olimpică, piscină încălzită cu apă sărată şi hammam.

image

Iată o galerie foto din mini-vacanţa celor doi!Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg