Poziţii sexuale, pierderea virginităţii, cel mai tare orgasm. Vedetele spun adevărul despre sex!

14 februarie, 2017
MR & MISS SMITH jpeg

Starurile vorbesc pe şleau despre viaţa lor intimă şi oferă detalii uimitoare despre trecutul ori prezentul lor sexual!

Chrissy Teigen

image

Frumosul model se laudă cu o viaţă sexuală cât se poate de sănătoasă alături de soţul ei, John Legend. În 2014, chiar a declarat public că ea şi muzicianul sunt clienţi experimentaţi ai clubului Mile High (care permite relaţiile intime în timpul zborului). “Eram în drum spre Thailanda, ca să le facem o vizită părinţilor mei. Zburam la clasa I şi eram amândoi sub pături. Stăteam pe nişte locuri obişnuite, nici măcar nu eram în acele fotolii speciale… Iar eu consider că merităm un trofeu pentru performanţa noastră!”, a declarat zâmbind cu subînţeles Chrissy.

George Clooney

image

Nimeni nu se aştepta să-l ascute pe superstarul hollywoodian vorbind despre viaţa sa sexuală! Cu toate astea, a dat numeroase detalii intime în interviul oferit celor de la Rolling Stone în noiembrie 2011. Clooney a spus atunci că şi-a pierdut virginitatea pe la 16 ani, dar că primul său orgasm l-a avut de fapt mult mai devreme. “Cred că mă căţăram pe o sfoară când aveam vreo 6-7 ani. Nu vă închipuiţi că s-a întâmplat ceva spectaculos, însă mai târziu mi-am dat seama că am avut atunci orgasm. Îmi aduc aminte cum m-am căţărat până sus şi că atunci când am ajuns în vârf am cunoscut adevărata fericire şi mi-am zis: ‹Doamne-Dumnezeule, mă simt extraordinar!›”

Jessica Simpson

image

N-a fost niciodată o mironosiţă, care să se ruşineze la cea mai subtilă aluzie despre sex, dar confesiunile intime pe care le-a făcut în martie 2012 ne-au surprins până şi pe noi. Vorbind despre bucuria de-a purta în pântecul ei rodul iubirii dintre ea şi soţul ei, blondina a recunoscut ce plăcere imensă a simţit atunci când era gravidă şi făcea sex. “Uau, nimeni nu mă mai opreşte acum, vreau să fac sex tot timpul”, a declarat Jessica pe când era însărcinată. “În ceea ce priveşte orgasmul, acum, în timpul sarcinii, simt că am parte de cel mai tare orgasm din viaţa mea!”, a conchis satisfăcută vedeta.

Angelina Jolie

image

Nu e nici ea vreo pudibondă, dimpotrivă, şi-a exprimat de multe ori opiniile legate de relaţiile intime pe care le-a avut mai ales în anii tinereţii. În 2008, pe vremea când era însărcinată cu gemenii lui Brad Pitt, Vivienne şi Knox, a ţinut să spună întregii lumi ce viaţă sexuală bogată are ea. “Sarcina e minunată pentru viaţa sexuală! Face ca totul să fie fie mult mai creativ, te îndeamnă să te distrezi mai mult, să te simţi mai bine!”, a declarat Angie pentru Entertainment Weekly.

Wilmer Valderrama

image

Actorul era probabil atât de fericit că a putut da el gata o frumuseţe precum Mandy Moore, încât şi-a trâmbiţat încântarea tuturor. Pe când a fost invitat în emisiunea lui Howard Stern, în martie 2006, Wilmer s-a lăudat că el a fost cel cu care Mandy şi-a pierdut virginitatea. “Sexul cu Mandy e foarte bun, dar nu ca şi cum ai mânca o plăcintă cu mere, ci mult mai mult de-atât”, a declarat cel care s-a mai iubit şi cu Lindsay Lohan, Jennifer Love Hewitt şi Ashley Simpson (pe care a catalogat-o ca “o mare ţipătoare”).

Gwyneth Paltrow

image

În aprilie 2012, când actriţa a declarat că nu are o poziţie sexuală preferată şi-a dezamăgit toţi fanii, care de-abia aşteptau cât mai multe mărturisiri intime de la idolul lor. Însă vedeta a revenit cu nişte adăugiri pe placul admiratorilor săi: “Îmi plac toate poziţiile sexuale, nu refuz niciuna dintre ele!” Ulala!

Cameron Diaz

image

Actriţa a pus, la un moment dat, punctul pe I când jurnalistul care o intervieva a rugat-o să dezvăluie secretele siluetei ei fără cusur. “Păi, sportul are un mare aport la menţinerea unei greutăţi ideale. Apoi o dietă sănătoasă nu poate decât ajuta şi ea. Beau multă apă, râd mult… a, şi fac mult sex! Da, avem nevoie de sex noi, oamenii. E sănătos, e natural, este menirea noastră pe acest pământ, oameni buni!”

Zoe Saldana

image

Când a fost întrebată de poziţia ei sexuală preferată, în cadrul unui interviu televizat din 2012, frumoasa actriţă n-a refuzat să răspundă, dimpotrivă, a oferit mai multe detalii decât ne-am fi aşteptat. “Îmi place poziţia misionarului, dar îmi place, de asemenea, să stau şi în genunchi. A, să nu uit că ador şi să stau eu deasupra! Apoi îmi mai place şi doggy style, dar şi să stau în picioare”, a uimit Zoe întreaga audienţă.

Jane Fonda

image

Credeaţi că numai tineretul de la Hollywood se bucură de sex? Nici vorbă! Există actriţe trecute bine de 70 de ani, care îşi menţin fizicul tânăr şi tonusul la cote maxime păstrându-se active în dormitor. Iar Jane Fonda este una dintre ele! “E adevărat că sunt foarte flexibilă şi că mai pot încă sta în genunchi, dar sexul nu mai e la fel de confortabil pentru mine ca în tinereţe, de când am un genunchi artificial. Drept urmare, prefer să stau întinsă, în timpul unei partide de sex, sau să stau puţin ridicată pe canapea, iar el să vină cumva din faţă, de la spate sau din lateral…”, a declarat legendara actriţă.Recente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}