Prea multe orgasme! Motivul halucinant pentru care Nicole Kidman a oprit filmările în noua dramă erotică

23 octombrie, 2024

Diva în vârstă de 57 de ani recunoaște că a experimentat niște stări speciale, în timpul filmărilor la Babygirl, o dramă erotică marca Netflix, 2024.

Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg

Nicole Kidman a recunoscut că a fost atât de entuziasmată când a filmat drama erotică Babygirl, încât la un moment dat a fost nevoită să întrerupă filmările.

Actrița în vârstă de 57 de ani joacă în drama erotică Netflix alături de starul The Iron Claw, Harris Dickinson, în vârstă de 28 de ani.

Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (4) jpg

În film, Nicole Kidman are un rol de soție a unui important director de companie, care însă se îndrăgostește de un tânăr stagiar pervers.

Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (5) jpg

Potrivit The Sun, într-un nou interviu revelator, Nicole a dezvăluit prin ce mix de sentimente a trecut în filmarea scenelor cu Antonio Banderas, în vârstă de 64 de ani, ca soțul ei, Jacob, și cu tinerelul Harris Dickinson. ”Uneori era prea mult, încât nu mai făceam față”, a spus diva cu vastă experiență cinematografică. A experimentat orgasme și euforie pe parcursul filmărilor, ceea ce a dus la oprirea acestora de câteva ori! Ups. Abia așteptăm să vizionăm și noi filmul ce se anunță de pe acum incendiar.

În ultima vreme, deși la o vârstă impunătoare, Kidman dă senzația că se bucură la maxim de feminitatea sa debordantă. Maturele din industria cinematografică nu se mai împiedică de vârstă sau de alte prejudecăți, ci își dau frâu liber sentimentelor, vezi Demi Moore, Julia Roberts, Brooke Shields, toate mari actrițe trecute de prima tinerețe, însă care au în continuare roluri de femei fatale.

Iar legăturile femeilor mature cu tinereii reprezintă o fantezie des întâlnită. Iar diva din Australia se potrivește la fix acestui rol, cu silueta sa adolescentină.

Criticii de film au reacționat masiv la ecourile producției încă de astă-vară, după premiera filmului la Festivalul de Film de la Veneția din august, unde a primit premiul pentru cea mai bună actriță.

Filmul are o regizoare, nu un regizor, și va fi difuzat în SUA de la Crăciun și din ianuarie peste tot în lume.

Nicole este căsătorită cu cântărețul country Keith Urban de 18 ani și au două fiice – Sunday Rose, de 15 ani, și Faith Margaret, de 13 ani.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg