Prea sexy! Jennifer Lopez și-a impresionat din nou soțul într-o rochie transparentă

7 noiembrie, 2023

Nimic nu e prea mult... sau prea puțin pentru JLo, care nu ratează nicio ocazie să-și pună în valoare corpul perfect.

The Power Couple la LACMA. FOTO: Getty Images
The Power Couple la LACMA. FOTO: Getty Images

Jennifer Lopez a strălucit încă o dată pe covorul roșu duminică seara într-o rochie din dantelă transparentă cu decupaje, purtând încă un look sexy și avându-l alături pe soțul său, Ben Affleck, la Gala LACMA Art+Film din Los Angeles.

Evenimentul de strângere de fonduri al Muzeului de Artă al Comitatului Los Angeles (LACMA), care a adunat vedete precum Eva Longoria, Kim Kardashian și François-Henri Pinault, Salma Hayek, Paris Hilton, Kirsten DunstJessica Chastain și Peter Sarsgaard, Keanu Reeves cu Alexandra Grant și Andrew Garfield, a fost găzduit de Gucci în acest an, iar cântăreața din "Let's Get Loud", în vârstă de 54 de ani, a ales un outfit foarte îndrăzneț și destul de dificil de purtat al celebrei case de modă italiene, condusă de noul director de creație Sabato de Sarno.

Spunem „dificil” pentru că nu oricine își permite să poarte o rochie atât de transparentă cu vedere la slip, care lăsa cam totul expus: un sutien din satin de culoare șampaniei atașat la o fustă transparentă din dantelă bej cu ornamente strălucitoare și un șliț adânc pe picior, care dezvăluia trupul până sus, la coapsă.

Colierul cu turmaline a captat toate privirile. FOTO: Getty Images
Colierul cu turmaline a captat toate privirile. FOTO: Getty Images

Dar partea din ținuta lui Jennifer care ne-a atras atenția mai presus de toate a fost alegerea rafinată a bijuteriilor. Un colier imens de turmaline roz îi împodobea decolteul bronzat, aparținând colecției Allegoria High Jewellery a casei de lux italiene, inspirată de schimbarea anotimpurilor. Piatra orbitoare de 161 de carate, cu tăietură în formă de pernă, este vibrantă și nu poate fi ignorată, oferind ținutei lui Jennifer, de altfel destul de neutre, un frumos punct focal. Aceasta este așezată alături de mai multe straturi de diamante și pe un lanț înfrumusețat cu 72 de turmaline, dispuse pentru a crea un efect uimitor.

Nu știm e a strălucit mai mult, JLo sau colierul său prețios, dar cert e că Ben Affleck nu a fost deloc indiferent. Chiar dacă a tot fost surprins de paparazzi mai mult nervos (tocmai și-a lovit din nou mașina) ori plictisit (mai ales la sesiunile de shopping unde e târât de soție), nu putea să nu cadă pradă farmecelor frumoasei lui soții, care a arătat im-pe-ca-bil.

FOTO: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg