Prea urâţi, prea graşi, prea netalentaţi! Cum au fost respinse superstarurile la început de carieră

6 decembrie, 2017
FotoJet (1) jpeg

Sunt unele dintre cele mai mari celebrităţi din lume, însă chiar şi ele s-au confruntat cu refuzuri mai mult sau mai puţin politicoase în showbiz. Iată ce critici crunte au primit aceste VIP-uri!

Brad Pitt – un agent de casting i-a recomandat lecţii de actorie

image

Cu toţii avem senzaţia că Thelma and Louise a fost primul film al faimosului actor, însă nu e aşa. Vedeta a apărut în numeroase alte producţii hollywoodiene înainte de-a deveni cunoscut alături de Susan Sarandon şi Geena Davis, numai că nimeni nu le-a văzut sau… ţinut minte.

Ei, în acea perioadă în care se chinuia să obţină succesul în Cetatea Filmului, Brad s-a prezentat la un casting pentru The Accused, un film din 1988, cu Judie Foster. Culmea e că directorul de casting i-a propus lui Pitt să se mai pregătească niţel până să aibă pretenţia să primească vreun rol mai însemnat şi l-a trimis să mai ia câteva lecţii de actorie. Bine că asemenea critică nu l-a demotivat, că altfel nu mai vorbeam azi despre unul dintre cei mai mari şi mai talentaţi actori de la Hollywood!

Shakira – i s-a spus că behăie, nu cântă

image

Auci! Cam dur pentru o artistă care a început să scrie poezii încă de la vârsta de 6 ani, iar la numai 8 ani a compus primul ei cântec, nu? Ca să nu mai spunem că Shakira a fost dată afară din corul şcolii din simplul motiv că vocea ei vibra prea mult şi prea puternic pe melodiile cântate. Ştiţi, voi era vorba de trilurile pe care le face şi acum şi care au propulsat-o printre cele mai mari cântăreţe din lume! Ei bine, profesoara ei de muzică a mers chiar atât de departe încât să-i spună că vocea ei sună ca a unei capre. “Acum e amuzant comentariul, dar atunci a fost traumatizant!”, recunoaşte vedeta.

Madonna – respinsă de casa de discuri

image

Un lucru e cert în ceea ce o priveşte pe Regina Pop – nu renunţă să-şi urmeze visul, oricare ar fi acela! Şi bine face, pentru că s-ar fi ales praful de cariera ei dacă ar fi ascultat sfatul unor “binevoitori” pe care i-a întâlnit la începuturile ei în showbiz şi care nu i-au dat nicio şansă să se lanseze în muzică.

Venită în NY cu numai 35 de dolari în buzunar, a încercat să-şi facă un nume ca artist solo şi, drept urmare, şi-a trimis un demo către casele de discuri. Şeful Millennium Records mai că s-a luat cu mâinile de cap când a ascultat-o pe Madonna şi i-a spus cât a putut el de politicos că nu va semna niciun contract cu ea. Oare ce gândeşte acum cel care l-a respins pe unul dintre cei mai mari entertaineri din lume?...

Arnold Schwarzenegger – i s-a spus că nu va deveni niciodată faimos

image

Chiar şi după ce a reuşit să devină cineva în lumea culturiştilor, Arnie şi-a propus încă un ţel greu de obţinut – să ia cu asalt Hollywood-ul! “Mi-a fost foarte greu la început. Mi se tot spunea – de către impresari şi directori de casting – că trupul meu e prea ciudat, că am un accent mult prea evident şi că am un nume mult prea lung. Îmi spuneau întruna că trebuie să schimb mai tot la mine. De fapt, mesajul primit era că n-aveam nicio şansă să obţin succesul mult dorit”, povesteşte superstarul. Noroc cu perseverenţa de care a dat dovadă, nu?

Winona Ryder – i s-a spus că nu e destul de frumoasă ca să devină actriţă

image

E cunoscută ca una dintre cele mai mari actriţe ale anilor ’90, când a fost perioada ei de glorie. Dar chiar şi ea – care are atât talent, cât şi o frumuseţe evidentă – a fost criticată şi demoralizată de refuzurile primite la începutul carierei. Chiar în timpul unui casting, Winona a fost oprită pentru a i se spune scurt pe doi: “Ascultă, fetiţo! Tu n-ar trebuie să fii actriţă. Pur şi simplu nu arăţi destul de bine. Ar trebui să renunţi la visul ăsta…” Inutil să mai spunem că Ryder n-a primit rolul cu pricina. Dar nici nu s-a descurajat.

Lady Gaga – respinsă de prima casă de discuri

image

Prima impresie pe care a făcut-o în faţa lui Joshua Sarubin, de la Def Jam Recordings, a fost cât se putea de bună, având în vedere că Gaga a semnat un contract cu casa respectivă de discuri. Problema a apărut după numai trei luni de colaborare, când Def Jam Recordings s-a răzgândit că poate face vreun star din Stefani Joanne Angelina Germanotta şi a renunţat la ea.

Dar artista s-a repliat şi a găsit altă cale de-a se face cunoscută – a început să cânte prin baruri până a fost descoperită de Akon, care a luat-o sub aripa sa protectivă. Joshua Sarubin, oare cum te-ai simţit când Lady Gaga a primit o nominalizare la premiile Grammy chiar cu primul ei single, Just Dance?...

Steven Spielberg – respins de Facultatea de Film

image

Da, da, aţi citit bine! Unul dintre cei mai mari regizori de la Hollywood a aplicat la Facultatea de Film din California, în tinereţile lui, şi n-a intrat. Cică avea note prea mici. Nu era destul de bun, de talentat pentru a reuşi să facă ceva memorabil în cinematografie. Hmmm!!... Astfel, Steven a fost nevoit să se mulţumească cu facultatea de stat, pe care a urmat-o în paralel cu primul său job – acela de editor video la Studiourile Universal.

Acolo a primit şansa după care tânjea. A fost pus să facă un film de scurt metraj, apreciat ulterior de vice-preşedintele Sidney Sheinberg, care i-a şi oferit un contract de regie de film pe 7 ani. Spielberg a devenit astfel cel mai tânăr regizor care a primit un contract de lungă durată cu un studio cinematografic important.

Kate Winslet – profesorii de actorie i-a spus că trebuie să se mulţumească cu rolurile de grăsană

image

S-a născut într-o familie englezească săracă, însă, în ciuda lipsurile materiale, familia ei a crezut  că va deveni o actriţă cunoscută într-o bună zi. Însă părinţii ei erau cam singurele persoane care credeau în fetiţa durdulie: “La 14 ani, profesorul de actorie mi-a spus că trebuie să mă resemnez, că trebuie să mă mulţumesc cu rolurile de fată sau femeie grasă şi atâta tot!”, îşi aduce aminte Kate.

Oprah – i s-a spus că nu e potrivită pentru TV

image

Asta-i culmea, nu? La 19 ani, cea care este în prezent cea mai cunoscută moderatoare TV de pe pământ lucra la radio, însă a primit lovitura vieţii ei când şeful a concediat-o pe motiv că era prea emoţional implicată în subiectele abordate, în comentariile ei. Exact asta avea să o diferenţieze pe Oprah de restul jurnaliştilor de radio sau TV, exact asta apreciază o lume întreagă la ea acum, nu? Însă, pe vremea aceea, producătorii TV nu-i prevesteau deloc un viitor pe “sticlă”!

Jerry Seinfeld – a fost concediat şi nici măcar nu i s-a spus asta

image

În facultate, lucra de zor prin cluburi ca stand up comic şi, într-o bună zi, a avut şansa de-a începe lucrul la sitcom-ul Benson. Ceea ce părea că îi va deschide larg uşile în actorie a avut un final rapid şi neaşteptat de fapt. A fost dat afară şi nici măcar n-a fost informat de asta. Jerry s-a prezentat, ca-n fiecare zi, la platoul de filmări, dar s-a trezit, la repetiţii, că rolul lui nu mai exista în scenariu. Ups!

J.K. Rowling – i s-a spus că nu va face bani din cărţile pentru copii

image

Atunci când s-a apucat să scrie prima carte Harry Potter, în 1990, Joanne Rowling s-a simţit ca o ratată. Era o femeie divorţată, fără job, cu un copil mic în grijă şi, cireaşa de pe tort, mai suferea şi de depresie. Dar, cu toate astea, a reuşit să termine prima carte şi să o trimită la 12 edituri, care, în schimb, au refuzat TOATE manuscriptul.

Cu chiu, cu vai, a reuşit să convingă un publisher să-i publice cartea. Dar acesta a asigurat-o să-şi ia un job normal, pentru că n-o să facă, în vecii vecilor, bani din cărţile pentru copii. Ha! Şi când te gândeşti că toată seria Harry Potter valorează acum nu mai puţin de 15 miliarde de dolari!Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}