Pregătiri pe ultima sută de metri pentru nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle

12 mai, 2018
hepta 3307164 (1) jpeg

Mai sunt numai şapte zile până la Nunta Anului, iar pregătirile sunt în toi, pentru ca totul să decurgă ca la carte pentru ceremonia nupţială care va fi urmărită de milioane de oameni în întreaga lume.

image

Pe 19 mai, Prinţul Harry şi fosta actriţă americană Meghan Markle îşi vor uni destinele într-un sat tipic britanic denumit Windsor. Toate drumurile din localitatea pitorească par că duc spre Castelul Windsor, o fortăreaţă spectaculoasă amplasată sus pe deal, unde este găzduită ocazional chiar Regina Marii Britanii. Reşedinţa Majestăţii Sale a fost construită încă din 1070, de William Cuceritorul, iar nunta dintre Prinţul Harry şi aleasa lui va avea lor chiar acolo în numai o săptămână. Cine şi-ar fi închipui că Harry, cel mai mare rebel membru din familia regală britanică va alege, pentru ziua cea mare, o locaţie atât de tradiţională?!

image

În sătucul britanic pregătirile pentru fastuosul eveniment sunt în toi! Multe dintre drumurile existente deja au fost pavate din nou, semnele de circulaţie au fost revopsite, iar vitrinele magazinelor, în care stau deja la vânzare suveniruri cu cei doi miri, au expus portretele viitorilor soţi.

“Totul este acum aşa cum trebuie, suntem pregătiţi în proporţie de 99,9% pentru marele eveniment”, a declarat consilierul local Phillip Bicknell, care se aşteaptă ca sătucul să aibă în jur de 100.000 de vizitatori în ziua cea mare. Asta dacă vremea permite acest lucru. “Iar asemenea număr de persoane va fi recordul stabilit de Windsor pentru orice eveniment. Vom fi cam înghesuiţi, drept urmare, dar măcar vom avea o atmosferă absolut specială!”, susţine acesta.

image

Chiar înainte de ziua cu pricina, atmosfera de petrecere a început deja să domnească în micuţa localitate. Turişti din toate colţurile lumii vin cu trenul în Windsor şi petrec câteva zile de poveste în locul în care Prinţul Harry îşi va uni destinul cu Meghan Markle. Nimeni nu poate rezista impulsului de a-şi face câte un selfie în faţa castelului unde cei doi miri îşi vor declara dragoste pe viaţă în numai o săptămână.

image

600 de persoane sunt invitate la ceremonia care va avea loc în Capela St. George, alţi 2.640 vor fi invitaţi pe proprietatea castelului, iar zeci de mii de oameni vor umple străzile din Windsor pentru a le transmite felicitări proaspăt căsătoriţilor.

image

Bariere de securitate sunt instalate chiar în aceste momente, în timp ce poliţia îşi finalizează planul de acţiune în caz de pericol. Faptul că Meghan Markle şi Prinţul Harry îşi doresc să ajungă la capelă într-o caleaşcă descoperită necesită măsuri suplimentare de securitate. De asemenea, spaţiul aerian nu va fi străbătut de nicio dronă sau elicopter, fiind impusă o interdicţie, în momentul cu pricina, privind traversarea spaţiului aerian de deasupra Windsor.

Poliţia va folosi un aparat de detectare a numerelor tuturor autovehiculelor care se vor afla în Windsor pe 19 mai, pentru a nu se strecura nicio maşină necunoscută. Jandarmi cu mitraliere sunt deja văzuţi pe străzile din sat, ceea ce indică faptul că nivelul oficial al Marii Britanii împotriva pericolului de terorism este ridicat, asta însemnând că un atac este foarte posibil mai ales în asemenea momente, când mulţimi de oameni sunt adunate într-un singur lor.

image

Când Regina era tânără, putea fi zărită de multe ori călărind pe câmpii sau chiar prin parc ori conducând Jaguarul ei pe străzile înguste din sat, dar acum acest lucru este tot mai dificil de realizat şi nu vârsta o împiedică să facă acest lucru, ci pericolul uriaş la care se expune.

Cu câte zile înainte de nunta regală, până şi saloanele de tatuaje sunt la mare căutare, cele mai multe cereri fiind pentru tatuaje cu castele, coroana regală sau chiar profilul Reginei.

image


Recente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson