Premiera filmului lui Nicole Kidman: insucces total la Cannes!

16 mai, 2014

Dincolo de apariţia chipului pufos al lui Nicole pe Croazetă, criticată pentru excesul de botox, nici filmul ei n-a fost primit mai bine la Festivalul de Film. Vezi aici ce reacţii a stârnit pelicula sa despre Grace de Monaco

Dincolo de apariţia chipului pufos al lui Nicole pe Croazetă, criticată pentru excesul de botox, nici filmul ei n-a fost primit mai bine la Festivalul de Film. Vezi aici ce reacţii a stârnit pelicula sa despre Grace de Monaco

Crunt umilită! Aşa se poate spune că a fost Nicole la Cannes, unde altădată triumfa. "O catastrofă care-ţi taie respiraţia", o producţie comparabilă cu "o reclamă Chanel în varianta extinsă de 104 minute, doar că fără subtilităţi şi profunzime. Oare o fi vreun critic căruia i-a plăcut?", a scris The Guardian despre film. Asta în vreme ce Fox News a semnalat că în sală, la vizionare, s-au auzit de mai multe ori hohote de râs - când nu era cazul, fiind o dramă. Dar ce dovadă mai bună că filmul n-a putut fi luat în serios de public? Şi, cireaşa de pe tort, Times scrie: "Filmele din seara deschiderii Festivalului de Film de la Cannes tind să smulgă în fiecare an valuri de ovaţii vreme de 5-6 minute, pe când în acest caz, aplauzele au fost mai degrabă discrete, de politeţe, şi n-au durat mai mult de două minute".

Probabil că cei din familia regală a Principatului Monaco se bucură de proasta primire a peliculei pe care nici ei nu au agreat-o de la bun început: adică din momentul în care scenariul a aterizat pe preţioasele lor birouri, înainte de începerea filmărilor. "Palatul vrea să sublinieze încă o dată că acest film nu poate fi clasificat sub nicio formă drept o biografie. Această producţie e bazată pe referinţe istorice eronate sau dubioase. Familia Regală nu doreşte să fie asociată cu acest film şi regretă că istoria sa a fost de-a dreptul delapidată în scopuri pur comerciale ", spune un comunicat oficial al Casei Regale.

Astfel, Prinţul Albert, fiul lui Grace şi al lui Rainier, care a preluat tronul în 2005, dar şi surorile sale, Prinţesele Caroline şi Stephanie, sunt scandalizate inclusiv de faptul că Nicole Kidman a acceptat să joace în el.

Producţia a stârnit controverse prin felul în care creionează căsnicia lui Grace şi Rainier, drept o uniune nefericită, în care ea ajunsese să consume mult alcool, fiind depresivă, pentru că îşi abandonase cariera la Hollywood, iar el era un soţ tiranic, cu dese ieşiri nervoase. Nicole Kidman a ţinut, însă, să sublinieze că nu regretă acest rol.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate