Premieră! Poze inedite cu Cameron Diaz la 17 ani!

14 noiembrie, 2014
cameron diaz jpeg

Au trecut deja 25 de ani, însă se pare că celebra actriţă a descoperit elixirul tinereţii, căci la cei 42 de ani ai săi, Cameron Diaz arată aproape la fel ca în adolescenţă. Zilelele trecute, Cameron a postat câteva fotografii

Au trecut deja 25 de ani, însă se pare că celebra actriţă a descoperit elixirul tinereţii, căci la cei 42 de ani ai săi, Cameron Diaz arată aproape la fel ca în adolescenţă.

Zilelele trecute, Cameron a postat câteva fotografii cu ea de la 17 ani, pe când aceasta era un fotomodel în vogă. Şedinţa foto a fost publicată de abia acum, deşi a fost realizată în 1989, de către Alistair Cowin.

Fotografiile inedite au stârnit un val de reacţii pozitive, fanii dovedindu-se încântaţi de imaginea vedetei la acea vârstă fragedă. Imagine nu foarte schimbată în prezent, dacă e să ne întrebaţi pe noi.

image

Cameron Diaz s-a născut într-o familie modestă, însă a reuşit graţie frumuseţii sale să ajungă în scurt timp un fotomodel foarte cunoscut. La vârsta de 16 ani aceasta a semnat un contract important cu o agenţie de modeling care i-a garantat apariţii în campanii pentru Calvin Klein şi Levi`s. Un an mai târziu, Cameron a apărut pe micile ecrane printr-o reclamă pentru un cunoscut brand de băuturi carbogazoase.

image

La 21 de ani, vedeta a mers la audiţiile filmului The Mask, urmând recomandarea agenţiei pe care o reprezenta. Deşi nu avea nicio experienţă în actorie, aceasta a primit rolul râvnit. Filmul a reprezentat rampa de lansare şi reprezintă şi astăzi unul dintre cele mai bune filme ale actriţei.

Sursă foto: Dailymail.co.uk / Fotograf: Alistar CowinRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg