Premiere la GOPO: iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet

2 mai, 2024

Luni seară, pe covorul roșu al „Oscarurilor românești” am avut parte și de surprize. Câteva vedete au decis să vină însoțite de familie, altele și-au arătat burtica de gravide, iar altele și-au prezentat noii iubiți.

Laura Cosoi, Sonia Argint și Victoria Răileanu au fost surprizele serii la GOPO.FOTO: Adrian Holerga
Laura Cosoi, Sonia Argint și Victoria Răileanu au fost surprizele serii la GOPO.FOTO: Adrian Holerga

A fost o seară a premiilor, dar și o seară a premierelor la gala GOPO 2024. Și asta pentru că, la momentul sosirii pe covorul roșu desfășurat pe treptele Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București, actorii, cineaștii și invitații din showbiz au furnizat presei și imagini sau noutăți demne de semnalat.

Astfel, deși mai au puțin și nasc, ne-am bucurat să le revedem pe red carpet pe actrițele Laura Cosoi și Victoria Răileanu, care și-au purtat cu multă eleganță burticile de gravide, vizibile prin ținutele lor de seară. Dacă Laura Cosoi are ceva mai multă experiență, fiind la al patrulea copil cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, Victoria Răileanu se află la o a doua sarcină, așteptând o fetiță cu al doilea ei soț, Adrian Ștefănescu, primul ei copil fiind un băiat pe nume Carol (8), al cărui tată este actorul Conrad Mericoffer. Totodată, ne bucurăm să aflăm că se simte mai bine, după ce a declarat că era cât pe ce să piardă sarcina, în urma a două sângerări puternice.

Și, dacă tot vorbim despre familii, actorul Toma Cuzin, cunoscut marelui public pentru rolul lui Firicel din „Las Fierbinți”, acesta ne-a făcut surpriza de-a veni la gala GOPO 2024 împreună cu soția sa și cu cei doi copii - un tablou de familie rar etalat public de actorul multipremiat pentru activitatea sa cinematografică.

Tot o premieră a fost să-l vedem și pe Codin Maticiuc pe covorul roșu alături de soția sa, Ana Pandeli, și de tatăl său, Ion Maticiuc, care s-au bucurat pentru reușita celui de-al doilea film al său, „Miami Bici 2”, care a obținut premiul Publicului la GOPO 2024. Trofeul a fost ridicat de Codin Maticiuc și de prietenul și colaboratorul său, regizorul Jessus del Cerro - cunoscut publicului și pentru regia serialului „Vlad” de la PRO TV.

Tot o surpriză a fost s-o vedem și pe Sonia Argint sosind la eveniment la brațul noului său partener, afaceristul Daniel Pintilie, care n-a slăbit-o nicio clipă din priviri. Vedeta TVR a divorțat în 2020 de Horațiu Ionescu după un mariaj de 15 ani și doi băieți.

Și Daniela Nane a mers însoțită de mult mai tânărul tenor Octavian Ene, despre care se spune că ar forma un cuplu.

FOTO: Adrian Holerga/Gopo, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg