Premiile Emmy 2012

24 septembrie, 2012

Seară de gală ieri la Nokia Theatre din Los Angeles, găzduită de Jimmy Kimmel: Premiile Emmy, care se acordă anual pentru producţiile de televiziune. Vezi aici câştigătorii

Seară de gală ieri la Nokia Theatre din Los Angeles, găzduită de Jimmy Kimmel: Premiile Emmy, care se acordă anual pentru producţiile de televiziune.

Serialele Homeland şi Modern Family au dominat ce-a 64-a ediţie a Galei Emmy. Astfel, Homeland a luat premiul pentru cel mai bun serial dramatic, actorii din rolurile principale, Claire Danes şi Damian Lewis, fiind şi ei distinşi cu câte un Emmy pentru cea mai bună prestaţie actoricească. De partea cealaltă, serialul ABC Modern Family a obţinut trofee pentru cel mai bun serial de comedie, pentru regie şi pentru actorii din rolurile secundare (Julie Bowen şi Eric Stonestreet) - în vreme ce pentru rolurile principale la categoria comedie, Emmy-urile au mers spre John Cryer, din Doi bărbaţi şi jumătate, şi Julia Louis-Dreyfus, din serialul produs de HBO, Veep.

La categoria miniseriilor şi filmelor TV, cum era de aşteptat, au intrat în scenă marile nume hollywoodiene: Julianne Moore a fost desemnată cea mai bună actriţă, pentru rolul din producţia HBO Game Change, iar Kevin Costner cel mai bun actor, pentru prestaţia din miniseria marca History, Hatfields and MCCoys. Last but not least, Jessica Lange a fost distinsă cu premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar (American Horror Story), iar Tom Berenger a luat acasă Emmy-ul pentru cel mai bun actor în rol secundar (Hatfields and McCoys).

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg