Premiile Emmy 2012

24 septembrie, 2012

Seară de gală ieri la Nokia Theatre din Los Angeles, găzduită de Jimmy Kimmel: Premiile Emmy, care se acordă anual pentru producţiile de televiziune. Vezi aici câştigătorii

Seară de gală ieri la Nokia Theatre din Los Angeles, găzduită de Jimmy Kimmel: Premiile Emmy, care se acordă anual pentru producţiile de televiziune.

Serialele Homeland şi Modern Family au dominat ce-a 64-a ediţie a Galei Emmy. Astfel, Homeland a luat premiul pentru cel mai bun serial dramatic, actorii din rolurile principale, Claire Danes şi Damian Lewis, fiind şi ei distinşi cu câte un Emmy pentru cea mai bună prestaţie actoricească. De partea cealaltă, serialul ABC Modern Family a obţinut trofee pentru cel mai bun serial de comedie, pentru regie şi pentru actorii din rolurile secundare (Julie Bowen şi Eric Stonestreet) - în vreme ce pentru rolurile principale la categoria comedie, Emmy-urile au mers spre John Cryer, din Doi bărbaţi şi jumătate, şi Julia Louis-Dreyfus, din serialul produs de HBO, Veep.

La categoria miniseriilor şi filmelor TV, cum era de aşteptat, au intrat în scenă marile nume hollywoodiene: Julianne Moore a fost desemnată cea mai bună actriţă, pentru rolul din producţia HBO Game Change, iar Kevin Costner cel mai bun actor, pentru prestaţia din miniseria marca History, Hatfields and MCCoys. Last but not least, Jessica Lange a fost distinsă cu premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar (American Horror Story), iar Tom Berenger a luat acasă Emmy-ul pentru cel mai bun actor în rol secundar (Hatfields and McCoys).

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG