Premiile Grammy 2023: Ele au fost vedetele cel mai bine îmbrăcate

6 februarie, 2023
FotoJetGrammy jpg

Premiile Grammy 2023. Nu se poate un eveniment de o asemenea amploare, fără ținute spectaculoase.

Duminică, 5 februarie, toată floarea industriei muzicale a fost prezentă la Los Angeles, la Crypto.com Arena. Starurile au încercat să atragă atenția în toate modurile, și din punct de vedere vestimentar.

De aceea, au ales paiete, pene, fulgi, cristale sau lanțuri.

Iată un top al vedetelor cel mai bine îmbrăcate, de la Taylor Swift, până la Harry Styles.

Premiile Grammy 2023

Taylor Swift, cea mai premiată vedetă în 2022, a fost și de data aceasta, o apariție fermecătoare. Ea a optat pentru un deux-piece bleumarin, cu paiete, superb, marca Roberto Cavalli, format din fustă lungă și top cu guler și mâneci, dar vedere la abdomen. Și-a prins părul, a purtat breton și o pereche uimitoare de cercei statement, Lorraine Schwartz, în valoare de 3 milioane de dolari și încrustați cu diamante și safire.

Premiile Grammy 2023

Harry Styles nu putea nici de data aceasta să nu fie excentric. Artistul a apărut în stilul său deja consacrat, ultra-feminin, cu o salopetă multicoloră strălucitoare, cu model arlechin, drapată cu cristale Swarovski, în valoare de 250.000 de dolari. Harry Styles a fost premiat la categoria „albumul anului". Fost membru al trupei One Direction, Harry Styles s-a impus la această categorie cu materialul discografic „Harry's House", cel de-al treilea album solo al său. De asemenea, a luat trofeul și la categoria ”Cel mai bun album pop”.

Cardi B a avut o apariție spectaculoasă, într-o superbă rochie lungă Gaurav Gupta Couture, albastru electric, cu detalii impresionante, niște volane interesante în partea superioară.

Premiile Grammy 2023

Lizzo, Premiile Grammy, Getty jpg

Lizzo, o prezență nelipsită de la marile evenimente internaționale, de data aceasta a venit mult mai acoperită, într-un ansamblu portocaliu menit, pentru prima dată, să nu mai atragă atenția într-un mod țipător la artistă. Formele generoase ale cântăreței au fost puse în valoare în zona bustului. Corsetul Dolce & Gabbana s-a potrivit la fix cu pelerina brodată cu trandafiri.

Kacey Musgraves a fost o prezență angelică, în roz pudrat, din cap până în picioare. Artista a optat pentru un costum Valentino cu pelerină din puf, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc Stuart Weitzman.

Premiile Grammy 2023

Doja Cat  GettyImages 1463210881 jpg

Doja Cat a mers pe clasic, o rochie neagră, lungă, din piele lăcuită, marca Atelier Versace, cu mănuși lungi și negre, dramatice.

Jennifer Lopez a apărut foarte proaspătă și golașă, cu o rochie uimitoare de la Gucci și accesori scumpe, cu diamante, de la Bvlgari. Corpul său de sirenă a fost pus în evidență de un body bleumarin și sandale cu tocuri amețitoare.

Jennifer Lopez GettyImages 1463264018 jpg

Premiile Grammy 2023

Lourdes Leon, fiica cea mare a Madonnei, a optat pentru un ansamblu roșu, Marc Jacobs: rochie lungă, mulată, cu paiete și decolteu generos. Unghii, sandale și poșetă tot roșii.

Lourdes Leon GettyImages 1463253994 jpg

Premiile Grammy 2023

Nici Beyonce nu s-a lăsat cu nimic mai prejos, diva a urcat pe scenă într-o rochie sexy și mulată, cu decolteu generos și mănuși lungi. Cântăreaţa americană Beyonce a devenit cel mai premiat artist din istoria galei Grammy Awards, după ce a câştigat duminică seară la Los Angeles patru trofee. Nici anul acesta nu a bifat cel mai râvnit trofeu, acela de la  Albumul Anului. În 2023, acesta a mers la Harry Styles.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

NSYNC   GettyImages 953234702 jpg
Julianne Moore este Contesa de Buckingham intr o noua drama regala, Mary si George   Sky Showtime (3) jpg
andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg