Premiile Oscar 2023. Ce vedete vor prezenta anul acesta ediția cu numărul 95?

10 martie, 2023
Salma Hayek și Antonio Banderas GettyImages 1448914475 jpg

Mai sunt doar câteva zile până la spectacolul grandios al Premiilor Oscar 2023. Organizatorii au emis deja o listă cu o parte dintre vedetele ce vor urca anul acesta pe scenă, pentru a decerna premiile.

Oscar 2023

Cea de-a 95-a ediție anuală a Premiilor Academiei are loc duminică și treptat sunt dezvăluite numele starurilor ce vor prezenta grandiosul spectacol. O listă a fost făcută publică, în care vedem câteva nume ale vedetelor implicate în ceremonia de decernare a premiilor. Printre acestea, Antonio Banderas, Hugh Grant, Nicole Kidman și Salma Hayek Pinault.

Pe lista prezentatorilor se află vedete membre ale Academiei, care au o carieră semnificativă, care au făcut istorie în industria cinematografiei sau care sunt pe cale să facă istorie. Printre aceștia se numără Halle Bailey, Elizabeth Banks, Jessica Chastain, John Cho, Andrew Garfield, Hugh Grant, Danai Gurira, Nicole Kidman, Florence Pugh și Sigourney Weaver.

O listă anterioară anunța și mai multe vedete, printre care Zoe Saldaña, Emily Blunt, Glenn Close, Janelle Monáe, Deepika Padukone, Jennifer Connelly și Ariana DeBose.

Multe dintre staruri sunt ele însele nominalizate la Premiile Oscar, în timp ce alții sunt implicați în proiecte interesante de la Hollywood, arătând o imagine exactă a felului în care lucrează Academia astăzi.

Oscar 2023

Antonio Banderas și Salma Hayek sunt prieteni de multă vreme și ambii au atins celebritatea cam în același timp. Au turnat multe filme împreună, printre care „Desperado”, „Once Upon a Time in Mexico” și multe altele. Anul trecut, cei doi au colaborat la filmul „Puss in Boots 2: The Last Wish”, care a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun film de animație.

„Practic am început împreună treaba aici, în America”, a spus Banderas despre relația lor într-un interviu pentru „The Today Show”. „Veneam din alte țări, ne-am întâlnit la începutul acestui drum.” După ce a urmărit o secvență cu ei doi de la filmările „Desperado”, Salma Hayek a exclamat: „Doamne, Antonio! Eram superbi!”.

Cel mai așteptat eveniment din lumea filmului va avea loc pe 12 martie, la Dolby Theatre din Los Angeles, California.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png