Soții Iohannis, la dineul oferit de Letizia și Felipe ai Spaniei la Summitul NATO. Gafa comisă de Prima Doamnă

29 iunie, 2022

Președintele și soția sa au fost invitații cuplului regal spaniol la o serată a șefilor de stat. Din păcate, Carmen Iohannis a trecut iar peste etichetă.

Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg

Președintele Klaus Iohannis se află, zilele acestea, la Madrid, unde se desfășoară Summitul NATO. Liderii celor 30 de state membre se reunesc pentru discuții în cadrul a ceea ce mulți se așteaptă să fie cel mai important summit al Organizației Tratatului Atlanticului de Nord din ultimele decenii.

La peste patru luni de când Vladimir Putin a invadat Ucraina, NATO vrea să-și demonstreze unitatea împotriva agresiunii ruse la această întâlnire formală organizată după 25 de ani în capitala Spaniei.

Șeful statului român este însoțit și de Carmen Iohannis, pe care a avut-o la braț și seara trecută, la dineul oferit de Regina Letizia și de Regele Felipe ai Spaniei, chiar la Palatul Regal.

Așa cum ne-a obișnuit, Prima Doamnă și-a pregătit o garderobă colorată și cam flamboaiantă pentru eticheta diplomatică - și mai ales pentru un dineu de Palat! Acum, când ar fi trebuit să dea proba eleganței și a distincției în fața Familiei Regale spaniole - și mai ales în fața fashionistei Letizia -, Carmen Iohannis a gafat. Aceasta a ales tot o rochie cloș, tot cu mânecuțe (și acelea dintr-un tulle cu aplicaţii), tot scurtă și tot... roz. Cât despre încălțăminte, niciodată la seratele regale nu se vor purta sandale, pentru că femeile nu trebuie să aibă degetele descoperite.

În schimb, Regina Letizia a fost extrem de chic în rochia sa neagră, cu o puternică influență vintage de anii 50-60, și cu acei pantofi sanda atât de glam.

Poate că Prima Doamnă are nevoie de un specialist în etichetă, care s-o îndrume ce croiuri, ce lungimi și ce culori se potrivesc fiecărui eveniment public în parte. Căci, deși silueta o ajută și e flatantă la vârsta sa, garderoba doamnei Iohannis nu este deloc una diversă.

FOTO: presidency.roRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg