Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, intervenţie video din buncăr: “Eu sunt ţinta principală a asasinilor. Familia mea este ţinta numărul 2”

25 februarie, 2022
6 profimedia 0664815890 jpg jpeg

După o primă zi tragică pentru istoria acestui continent, care a văzut Ucraina invadată militar de Rusia şi soldată, deja, cu sute de morţi şi alte sute de răniţi, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avut o intervenţie video dramatică noaptea trecută.

Acesta a declarat că el este ţinta principală a asasinilor ruşi şi că, în ciuda acestui fapt, va continua să rămână în capitala Kiev, încurajându-i pe cetăţeni să fie puternici, în continuare.

Îmbrăcat într-un tricou de camuflaj, preşedintele în vârstă de 44 de ani a dezminţit informaţiile conform cărora ar fi părăsit ţara, declarând că atât el, cât şi soţia sa, Oleana, şi cei doi copii ai lor, Aleksandra şi Kiril, au rămas în Ucraina. “Familia mea nu este formată din trădători, ci din cetăţeni ai Ucrainei. Conform informaţiilor mele, inamicul m-a marcat ca fiind ţinta principală. Familia mea este ţinta numărul 2. Vor să distrugă ţara din punct de vedere politic, distrugându-i conducătorul”, a spus Zelenski.

stanga
dreapta
2 zelenski profimedia 0664815895 jpg jpeg
4 profimedia 0664361983 jpg jpeg
6 profimedia 0664815890 jpg jpeg

Zelenski şi-a exprimat, în plus, şi dezamăgirea faţă de liderii vest-europeni, care i-au lăsat singuri pe ucraineni în faţa trupelor ruseşti, unele despre care se crede că vor cuceri Kievul până în weekend. “Am fost lăsaţi singuri să ne apărăm. Cine este pregătit să lupte alături de noi? Nu văd pe nimeni”, a declarat, furios, tânărul preşedinte, care a promis că se va opune până la sfârşit, declarându-i eroi pe cei 137 de oameni ucişi în luptele de joi.

Surse apropiate guvernului ucrainean, citate de ziarul Daily Mail, susţin că trupele ruseşti vor încercui capitala Kiev în următoarele 96 de ore, dar guvernul nu se va preda. Zelenski a mai descris ţara vecină ca fiind malefică, adăugând că Vladimir Putin a atacat ca un ticălos sinucigaş, aşa cum a făcut şi Germania fascistă în al Doilea Război Mondial.Recente pe Ok! Magazine

marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG
HEARS3 jpg
Eva Longoria (9) jpg