Prestaţie de Oscar! Actorul Michael Caine s-a îndrăgostit de cea care avea să îi fie soţie după ce a văzut-o într-o reclamă. Modul inedit în care au ajuns să fie împreună

20 martie, 2020
3 michael caine shakira young 780x967 jpg jpeg

A sărbătorit recent 87 de ani, dar continuă să joace. Cu toate acestea, povestea de dragoste dintre Michael Caine şi soţia sa, Shakira Baksh (73 de ani), este mai impresionantă decât cariera pe care o lasă în urmă. 

Cei doi sunt căsătoriţi de 47 de ani,  dar felul în care au ajuns să fie împreună ar putea face subiectul unui film. În 1971, Caine a văzut–o pe Shakira într-o reclamă la cafea şi a avut impresia că a dat peste „cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o vreodată”. “Aveam destui bani, aşa că i-am spus prietenului meu. Mâine mergem în Brazilia. Trebuie să o găsesc”, a mărturisit starul american.

Actorul a mers ulterior într-un club, unde s-a întâlnit cu un coleg. I-a spus unde urmează să călătorească şi l-a invitat să meargă cu el: <<Într-adevăr? Ce reclamă? >>, m-a întrebat “Maxwell House Coffee, i-am spus.”. <<Nu se află în Brazilia, este pe Fulham Road”, dă senzaţia asta pentru a fi comercială>>, i-a explicat prietenul.

Caine a simţit atunci că soarta îi dă un semn. A aflat numărul ei de telefon ca să îi ceară o întâlnire. “Am sunat-o de 11 ori, dar de 10 ori m-a refuzat”, povesteşte el. Când actorul încetase să mai spere că această idilă poate avea un viitor, Shakira a acceptat să se vadă. “Am ieşit şi ne-am îndrăgostit instantaneu, iar de atunci nu ne-am mai despărţit”, adaugă Caine.

2 michael caine wife child 780x1073 jpg jpeg

Actorul subliniază cât de mult i-a schimbat trăirile cea care i-a devenit soţie, „Fără ea, aş fi murit demult. Aş fi băut probabil până la moarte”, spune el. Shakira i-a adus liniştea şi l-a ajutat să renunţe la obiceiurile proaste. “Mi-a oferit un motiv pentru a rămâne sobru şi sănătos”.

Relaţia dintre ei este una specială. „Este mâna mea dreaptă, confidenta mea. Îi spun totul. Am fost faimos când am cunoscut-o, dar nu aş fi putut ajunge până departe fără ea”, a recunoscut Michael. El a adăugat că în lunga sa carieră a fost adesea înconjurat de femei frumoase, dar nu a avut niciodată năzuinţa de a-şi înşela soţia, pentru că ea a devenit totul pentru el încă de când a văzut-o pentru prima dată.

4 mi jpg jpeg

Actorul s-a lăudat întotdeauna cu mariajul său fenomenal. Secretul? “Dacă vrei să ai o căsnicie fericită, e bine să ai două băi. Nu vrei să împarţi asta cu o femeie sau vei ajunge să îţi pui ustensilele pentru bărbierit într-un colţ. Sunt mai în vârstă decât ea şi am nevoie de mai mult spaţiu ”, spune starul.Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg