Presupusa logodnică a lui Tom Cruise vorbeşte despre relaţia cu celebrul actor

10 noiembrie, 2017
Tom Cruise and Vanessa Kirby on set of Mission Impossible 6 in Paris jpeg

De câteva luni, presă internaţională titrează despre faptul că Vanessa Kirby, cea care o joacă pe Prinţesa Margaret a Marii Britanii în serialul ”The Crown”, este noua femeie din viaţa celebrului actor. S-a vorbit şi despre o logodnă în cazul lor, aşa că actriţa a hotărât să adreseze aceste zvonuri public.

S-a zvonit că actorul e logodit cu actriţa Vanessa Kirby

Vanessa Kirby a vorbit recent despre relaţia dintre ea şi Tom Cruise, dar şi despre toate acele zvonuri care s-au perindat prin presa internaţională în ultimul an. Actriţa de 29 de ani a mărturisit că toate informaţiile despre ea şi Tom Cruise sunt false. ”Nu există nicio fărâmă de adevăr în ceea ce s-a spus”, a precizat aceasta.

Vanessa Kirby. Despre ea s-a zvonit că o să fie soţia nr. 4

Ulterior, Vanessa a precizat şi-n ce condiţii l-a întâlnit pe Tom Cruise pentru a face lumină în ceea ce-i priveşte. ”Sunt într-o relaţie amoroasă de doi ani. Zvonurile au apărut după ce l-am întâlnit pe Tom prima oară. S-a întâmplat într-o cameră plină cu oamenii. Nici nu începusem să filmăm împreună şi deja ne căsătoream. A fost atât de bizar. Iubitului meu i s-au părut foarte amuzante aceste zvonuri”, a declarat actriţa.

Tom Cruise şi Vanessa Kirby, pe platourile de filmare

Cât despre poziţia lui Tom vizavi de aceste zvonuri, Vanessa spune că acesta nu a comentat niciodată aceste zvonuri în prezenţa ei. ”Nu am adus asta niciodată în discuţie. Şi nici el n-a menţionat nimic. Nici nu cred că e la curent cu aceste zvonuri. Toata treaba asta este ridicolă”, mai spune Vanessa Kirby.

The Crown - Margaret, Tony - Margaret and Tony at Clarence House

Vanessa Kirby şi Tom Cruise vor juca împreună în noul film ”Misiune Imposibilă”. Regizorul Chris McQuarrie a fost cel care a ales-o pe Vanessa pentru acest rol, după ce a văzut-o în serialul produs de Netflix, ”The Crown”.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu