Pretenţiile artiştilor care vin la Diskoteka Festival: tablă de şah de 1500 de euro şi draperii aurii

1 mai, 2019
1 119f2ae3 3c08 47b1 a29b e0be07eed300 jpg jpeg

Cei peste 50 de artişti care vor încânta publicul la Diskoteka Festival între 31 mai şi 2 iunie vor fi cazaţi la Hotel Timişoara, chiar în centrul oraşului, într-un decor luxos care beneficiază de toate facilitătile necesare unei şederi deosebite.  

Pentru eveniment a fost contractată o firmă de pază care va asigura securitatea artiştilor, dar şi a staff-ului lor. Astfel, în cele trei zile de festival, Hotel Timişoara se transformă într-o adevărată cetate fortificată de pază dublată, accesul în incintă fiind permis doar în baza unui act de identitate şi cu confirmare prealabilă.

Camerele şi apartamentele luxosului hotel au fost special amenajate în concordanţă cu lista de cerinţe a artiştilor, ce a fost trimisă cu multe luni înainte de eveniment. Pentru a se asigura că totul este în parametrii, organizatorii evenimentului au lucrat cu o cunoscută firmă de decoraţiuni interioare pentru a aranja fiecare cameră în parte pentru a fi pe placul „locatarului”.

19ad601d cd81 48d1 acb0 ce6b831ecc8b jpg jpeg

„Avem aranjamente florare speciale, peste 10 tipuri de aşternuturi şi prosoape, mobilier adus special pentru anumiţi artişti, dar şi o echipă intreagă de maseuri, kinetoterapeuţi, avem şapte make-up artişti şi tot atâţia stilişti care sunt pregătiti să stea la dispoziţia invitaţilor. Au fost comandate inclusiv o plasmă de 160 cm pentru Haddaway, dar şi draperii aurii dintr-un anumit material şi o tablă de şah în valoare de 1500 de euro, aflată pe lista lui Thomas Anders. În rest, solicitările s-au rezumat la fructe, anumite tipuri de mâncare, dar şi băuturi fine şi răcoritoare”, transmit organizatorii.  

 Pretenţii la superlativ în backstage 

Vedetele au cerinţe specifice şi când vine vorba de backstage, locul în care se vor pregăti pentru a-şi întâmpina cei 45.000 de fani. CC Catch, Alexia, La Bouche, dar şi Haddaway şi solistul de la No Mercy, Marty Crintron, sunt doar câţiva dintre artiştii care au avut solicitări în acest sens.

Printre listele complexe trimise către organizatori se număra: bar de băuturi alcoolice şi sucuri naturale în backstage, bufet suedez, ţinute de schimb pentru fiecare artist în parte, aranjamente florare speciale din flori exotice, dar şi sticle de şampanie în frapiere şi cabine separate de schimb cu oglindă şi spoturi cu lumină caldă.  

În backstage se vor afla, de asemenea, două ecrane pe care va putea fi urmărit show-ul de pe scenă, dar şi o cameră amenajată pentru relaxare, solicitată de către managementul cântăreţei CC Catch, aceasta obişnuind să mediteze înainte de fiecare concert susţinut.

60aa50ab 1a0a 4964 9b74 61d8ff31f13d jpg jpeg

„Cu camera de meditaţie pentru CC am avut ceva bătăi de cap, imaginaţi-vă să trebuiască să aveţi un spaţiu total liniştit pe un stadion, la un festival, în tot zgomotul acela. Am aflat inclusiv ce semnifică culorile şi cum te poţi folosi de ele ca sa atragi iubire, sănătate, abundenţă şi alte lucruri, la un moment dat am avut nevoie de un specialist feng-shui să ne explice câteva lucruri, pentru ca am fost puţin depăşiţi de situaţie  Ne-am chinuit puţin, însă a fost o experienţă utilă până la urmă, am învăţat ceva nou”, au declarat cei din managementul DISKOteka. 

Nici cerinţele de sunet ale artiştilor nu sunt mai prejos. O parte din echipele celor ce vor încânta publicul la DISKOteka Festival este aşteptată chiar şi cu câteva săptămâni bune înainte pentru a se asigura ca sunt bifate toate solicitările de sunet ale artistului. 

 În urma nenumăratelor solicitări pentru abonamente pe zile, un lot special de abonamente valabile pentru o zi este disponibil pe site-ul diskoteka.ro, pe bilete.ro şi la sediul DISKOteka din Timişoara (Piaţa Victoriei, vis-a-vis de Catedrală). Până pe 30 aprilie, un lot limitat de abonamente pe zile  permite accesul publicului pentru o zi pe stadionul „Dan Păltinisanu”,   1 – standing   2 – standing.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg