Prezentatoarea Roxana Hulpe și-a botezat fetița! Imagini emoționante de la eveniment

28 mai, 2023

Pe 27 mai, prezentatoarea Știrilor Pro TV, Roxana Hulpe, și-a botezat fetița. La eveniment au participat prietenii apropiați, dar și multe vedete de la Pro TV, printre care și Amalia Enache.

roxana hulpe botez fetita jpg

Eveniment mare a avut loc sâmbătă la Cluj! Prezentatoarea Roxana Hulpe și soțul ei, Bogdan Rădulescu, și-au creștinat fiica chiar cu câteva zile înainte să împlinească patru luni! Botezul a fost unul special, mai ales că slujba de la biserică a fost ținută chiar de către bunicul micuței, care este preot la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Gilău, judeţul Cluj.

La botez, multe dintre vedetele de la Pro TV au participat, printre acestea au fost Amalia Enache, Iulia Ionescu, Rareș Năstase, dar și Cosmin Stan și Andreea Oana, soția lui. Ei au fost și nașii de botez ai fiicei Roxanei Hulpe, pe care o cheamă Zora Rafila. 

„Mă bucur foarte tare că am ajuns să fim și prieteni foarte buni, nu doar parteneri de pupitru! Și mă bucur și mai mult că ne-a făcut onoranta surpriză să ne aleagă nașii micuței Zora Rafila! Așa că da, relația noastră merge dincolo de studioul de știri și va ajunge la stadiul de familie extinsă odată cu botezul fetiței. Ne întâlnim deseori și chiar am petrecut ultimul Revelion împreună”, a declarat Cosmin Stan pentru TVMania.

După slujba de la biserică, toți invitații s-au îndreptat spre un restaurant din Cluj-Napoca, acolo unde au servit preparate alese și s-au distrat pe muzica lui Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu. El e de ceva vreme DJ. 

Roxana Hulpe, mesaj emoționant după ce a devenit mamă

Miercuri, 1 februarie, Roxana Hulpe a născut. Atunci, ea transmitea emoționată: „Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăgioasă și minunată!”.

Foto: Instagram, FacebookRecente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg