Prietenia care te scapă de vicii - Ben Affleck şi Bradley Cooper!

28 ianuarie, 2017
18th Annual Critics' Choice Movie Awards   Show jpeg

Cine pe cine susţine? Ben Affleck vrea să îşi şteargă păcatele legate de alcool, iar priertenul său Bradley Cooper îi dă un exemplu, căci şi el a trecut prin aceeaşi situaţie.

image

Ben Affleck pare să ia exemplul prietenului său care îl ajută să treacă peste această etapă dificilă " Ies împreună, vorbesc destul de des la telefon, iau amândoi treaba asta în serios", a declarat un apropiat al actorilor. Mai mult, până şi soţia lui Ben, Jennifer Garner, care s-a cam îndepărtat de el din cauza problemelor actorului cu alcoolul, a recunoscut că prietenia dintre Affleck şi Cooper este un benefică. "Poate că Jen nu îi agrează pe mulţi dintre prietenii lui Ben, dar cu siguranţă crede că Bradley este amicul potrivit pentru soţul său”, a spus aceeaşi sursă.

image

La începutul anului, interpretul lui Batman a fost văzut în compania unei blonde misterioase. Deşi toţi s-ar fi gândit la o idilă, de fapt femeia îl ajută să treacă peste problemele sale cu băutura. Se pare că o asistentă îl consiliază şi îl supraveghează în cură de dezintoxicare, 24 de ore din 24.

image

În trecut, Bradley le cam avea şi el cu băutura, dar, într-un moment de răscruce din viaţa sa, a hotărât să redevină serios. Eşecul în carieră cu rolul din "Wedding Crashers" l-a pus tot pe seama alcoolului. Din fericire, a reuşit să-şi învingă viciul şi să se întoarcă în forţă pe platorile de filmare. Acum, actorul se jură că nu mai pune stop de băutură în gură, nici măcar o bere la TV privind un meci de fobal, aşa cum fac majoritatea bărbaţilor. Atât de determinat să fie? Poate că iubita sa, Irina Shayk, l-a adus cu picioarele pe pământ. Mai ales că cei doi vor deveni părinţi pentru prima oară anul acesta. Cert este că  personajul din "Silver Linings Playbook" a decis să facă marea schimbare în viaţa sa când şi-a dat seama că se sabota singur.

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg