Prietenia dintre Putin și Berlusconi e de neclintit. Își trimit scrisori și băuturi

20 octombrie, 2022

Fostul premier italian își reconfirmă public simpatia pentru liderul de la Kremlin, povestind ce schimburi prietenești fac între ei.

Silvio Berlusconi  şi Vladimir Putin,  la 25 aprilie 2010,  înainte de începe  rea petrecerii de  la reşedinţa  premierului italian din Arcore jpeg

De ani buni, de când Silvio Berlusconi era încă la putere în Italia și avea o influență de netăgăduit în Europa, a legat o trainică legătură cu Vladimir Putin, a cărui forță crescândă îi intimida pe mulți. De altfel, liderul de la Kremlin nu prea se dă în vânt să lege prietenii cu oricine, doar atunci când relația îi e benefică pentru a-și extinde influența.

În cazul lui Silvio Berlusconi, relația a evoluat nesperat de bine, cei doi întâlnindu-se mai mult în privat decât oficial, făcând mese împreună, mergând la vânătoare sau la o plimbare cu iahtul ori chiar ajungând să folosească același medic estetician - ambii fiind avizi în a-și prezerva tinerețea chipului. Nu sunt dovezi, însă, că Putin ar fi agreat și petrecerile bunga-bunga ale lui Berlusconi, cele cu băutură din belșug și fete minore aduse prin rețele subterane să îi distreze pe invitații cu pofte sexuale aparte.

Anul acesta, însă, când Vladimir Putin a invadat Ucraina, Silvio Berlusconi s-a detașat de amicul său rus, pe fondul noilor alegeri din Italia, partidul său, Forza Italia, reușind să câștige cu alianţa de dreapta condusă de Giorgia Meloni, care urmează să fie numită prim-ministru săptămâna viitoare. Dar acum văzându-se cu sacii-n căruță, Berlusconi, care tocmai a împlinit 86 de ani pe 29 septembrie, a reluat legăturile cu Putin, chiar lăudându-se cu ce cadou a primit de la Moscova.

Berlusconi Salvini Meloni foto EPA EFE jpg

„Am reluat un pic legătură cu Putin, destul de mult, în sensul că de ziua mea mi-a trimis 20 de sticle de vodcă şi o scrisoare foarte dulce, le-a spus Silvio Berlusconi parlamentarilor săi din Camera Deputaţilor, conform agenţiei de ştiri LaPresse. I-am răspuns cu nişte sticle de Lambrusco şi o scrisoare la fel de dulce”, a mai spus el.

Întrebat ce crede despre conflictul armat condus de Putin, el a spus că este extrem de îngrijorat de situaţia din Ucraina, dar că nu îşi poate exprima adevărata părere pentru că „dacă va ajunge în presă, va fi un dezastru”.

Berlusconi a fost deja avertizat de Giorgia Meloni că nu va tolera nostalgiile estice, politica ei fiind una pro-europeană și pro-NATO.



Recente pe Ok! Magazine

Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg