Prietenii lui Putin de la Hollywood. Jack Nicholson i-a oferit un job, iar Leonardo DiCaprio l-a lăudat: „E un tip tare interesant!”

4 martie, 2022
1 prietenii lui putin jpg jpeg

La numai câteva ore după ce-a ordonat începerea invaziei ruseşti în Ucraina, în februarie 2022, liderul de la Kremlin a fost condamnat de o planetă întreagă. Însă, ca unul dintre cei mai influenţi oameni din lume, s-a bucurat – cel puţin până la declanşarea războiului – de o popularitate imensă. Chiar şi-n rândul celebrităţilor din Cetatea Filmului.

În ciuda restricţiilor impuse celor din mass-media ruseşti, a arestărilor şi chiar a “accidentelor” fatale pe care le-ar fi ordonat adversarilor săi, Vladimir Putin a avut întotdeauna prieteni în cele mai înalte cercuri posibile. Donald Trump l-a lăudat adesea pe preşedintele rus. Actorul Steven Seagal s-a mândrit de multe ori cu relaţia apropiată cu liderul rus. Iar lista amicilor săi VIP nu se opreşte aici!  

Pamela Anderson

Relaţia bombei sexy cu Putin a început în 2018, când frumoasa blondă i-a scris preşedintelui rus o scrisoare în care îi cerea să oprească importurile de produse realizate din focă din Canada. Zis şi făcut! Cum de-a ascultat liderul mondial de o biată actriţă, n-am idee! Cert e că a făcut-o, iar intereacţiunea dintre cei doi nu s-a oprit acolo. Pamela a declarat pentru presa americană că Putin i-a cerut să participe la inaugurarea lui şi să-i ofere flori.

Iar ea l-a refuzat politicos. Cum de nu s-a temut să-l refuze pe unul dintre cei mai temuţi conducători politici din lume? Iar nu ştiu. Oricum, tot fostul iepuraş Playboy a ţinut să precizeze că  li s-au mai intersectat drumurile celor doi, însă n-o ofeit detalii despre întâlnirile lor. A existat ceva mai mult decât o simplă amiciţie între Vladimir şi Pamela? Cert e că ea adoră Rusia, după cum a declarat când a fost întrebată de natura relaţiei ei cu Putin. Oare simte şi acum la fel?...  

Leonardo DiCaprio

Întâlnirea actorului cu liderul de la Kremlin a avut loc în St. Petersburg, în cadrul unei conferinţe despre tigri siberieni, care fuseseră trecuţi pe lista animalelor în pericol de dispariţie. "Putin şi cu mine am vorbit doar despre protecţia acestor animale magnifice, nu despre politică", parcă a ţinut DiCaprio să se disculpe în publicaţia germană Welt am Sonntag, preluată apoi de The Guardian. Cu toate astea, Leo a ţinut să adauge că-l consideră pe politician un tip “foarte interesant”, pe care “mi-aş dori să-l joc”.

Putin i-a întors complimentul, lăudându-l pe starul hollywoodian pentru bărbăţia lui, având în vedere că avionul în care se afla DiCaprio suferise două incidente în drum spre Rusia (unul dintre ele fiind legat de motorul avionului care a explodat). “Altcineva, care ar fi fost mai slab de înger, ar fi luat decizia de-a nu mai veni în Rusia”, a spus măgulitor Putin.  

Jack Nicholson

Site-ul irlandez de ştiri Independent.ie a scris despre întâlnirea dintre Putin şi câştigătorul a trei premii Oscar, în 2001, la Festivalul Internaţional de Film de la Moscova. Liderul rus s-a dus spre actorul american să-i spună cât de mult admiră el munca acestuia: “Cel mai mult mi-a plăcut Zbor deasupra unui cuib de cuci!”, la care Nicholson i-a replicat că şi-a dorit dintotdeauna să viziteze Rusia.

Dorinţa actorului i s-a îndeplinit când filmul său, "The Pledge", a fost difuzat la festivalul rusesc de film. Atunci a fost momentul în care Jack i-a oferit lui Putin “oportunitatea” vieţii lui – i-a propus să devină producător la Hollywood. Evident că propunerea lui nu s-a concretizat. Dar, oricum, a spart gheaţa între cei doi, care au putut să converseze după bunul plac după acea întâlnire memorabilă.

Mickey Rourke

Unde este acum actorul hollywoodian ca să-şi mănânce cuvintele laudative pe care le-a rostit cu privire la Vladimir Putin?! Aflat în Moscova, la o conferinţă de presă din 2014, vedeta a început să vorbească despre liderul ruşilor: “Aveam o presimţire bună legată de el şi mi-a plăcut de el. Ne-am înţeles foarte bine şi mie mi s-a părut un tip foarte OK”.

Rourke se afla în capitala rusească pentru a participa la un meci onorific de box, în care l-a învins pe Elliot Seymour. Şi n-a ratat ocazia de a-l ridica în slăvi pe preşedintele rus cu acea ocazie, în care a purtat şi un tricou cu chipul lui Putin: “Dacă nu mi-ar fi plăcut de el, nu mi-aş fi cumpărat tricoul, credeţi-mă!”, a declarat Mickey pentru Sky News, preluat de The Hollywood Reporter.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg