Prietenul lui George Michael dezvăluie ce a cauzat, cu adevărat, moartea artistului

29 decembrie, 2021
5 george2 1 jpg jpeg

La cinci ani de la moartea starului, prietenul său din copilărie a vorbit despre timpul petrecut împreună  şi despre pierderea care le-a schimbat viaţa şi care, într-un fel, a grăbit moartea artistului.

„George a fost iubirea vieţii sale. Dacă nu ar fi murit, cred că Michael ar fi încă aici”, a spus Andros Georgiou , făcând referire la designerul brazilian de rochii Anselmo Feleppa. Feleppa - pentru care cântecul lui Michael „Jesus to a Child” este un tribut - a murit în 1993, după ce s-a îmbolnăvit de SIDA. Avea 33 de ani şi de un an o relaţie cu Michael.

 „După Anselmo nu a găsit dragostea adevărată. A făcut mult sex şi a întâlnit mulţi oameni, dar nu a găsit niciodată ceea ce a avut cu Anselmo”, a adăugat Georgiou.

 „Am văzut cât de fericiţi au fost”, a mai spus Georgiou, care a crescut numindu-l pe Michael vărul său, pentru că familiile lor erau extrem de apropiate. Cei doi s-au certat însă înainte de moartea lui Michael, care s-a produs în 2016, la 53 de ani. „Cred că s-a simţit pierdut după plecarea lui Anselmo, l-a lovit puternic”

 „Uneori, George se întâlnea şi cu femei. La început era bisexual. Nu pot să o numesc, dar s-a culcat cu un model de top”, a dezvăluit George pentru Mirror. „Era mult sex în cluburile din New York şi Londra.. A fost distractiv şi nu regret nicio secundă. Am fost cel mai norocos om pentru că eram cu George , care era gay, şi modelele stătrau la coadă. Au fost modele de top, vedete de top”.

 Georgiou spune că este încă în doliu pentru prietenul său, dar că placă gravată, ce a fost adăugată recent pe mormântul lui Michael din cimitirul Highgate, care se află în nordul Londrei, i-a liniştit puţin sufletul.

 „Am fost să văd mormântul lui George şi sunt mulţumit că acum are o placă împreună cu mama şi sora lui”, a spus el. Michael este înmormântat alături de mama sa, Lesley, şi de sora lui, Melanie, care a murit la trei ani după George, la doar 59 de ani.  „Sunt foarte fericit că s-a întâmplat asta. A durat atât de mult. De ceva vreme am simţit că a fost uitat”

 Pe lângă faptul că a vizitat mormântul lui Michael, Georgios a comemorat şi aniversarea morţii prietenului său, cântând o mare parte din muzica lui la London Calling Radio FM.

 „Această perioadă a anului este întotdeauna incredibil de grea pentru mine. Am făcut o emisiune radio şi am cântat toate hiturile lui.”Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg