Prima apariţie a lui Kate după anunţul celei de-a doua sarcini

22 octombrie, 2014
ducesa457585760 jpeg

Ducesa de Cambridge şi-a făcut prima apariţie după anunţul sarcinii la un eveniment recent, care a avut loc la Buckingham Palace. Fotografiile surprinse o întruchipează pe Kate find relaxată şi zâmbind des, semn că starea de sănătate a Ducesei de Cambridge s-a ameliorat.

Ducele şi Ducesa de Cambridge au anunţat în urmă cu câteva săptâmâni că vor deveni părinţi pentru a doua oară. Data naşterii celui de-al doilea copil al cuplului regal a fost dezvăluită printr-un comunicat, fiind urmată de informaţii privitoare la starea de sănătate a Ducesei.

Astfel, aprilie 2015 este data la care cel de-al doilea bebeluş al cuplului regal este aşteptat să vină pe lume, iar în ceea ce priveşti evoluţia sarcinii, Ducesa a intrat în cea de-a 13 săptămână de sarcină şi din păcate, suferă de greţuri severe.

image

Cu toate acestea, Ducesa şi-a făcut prima apariţie după anunţul sarcinii ieri, la un eveniment care a avut loc la Buckingham Palace. Fotografiile surprinse o arată pe Kate relaxată şi zâmbind des, semn că starea de sănătate a Ducesei de Cambridge s-a ameliorat.

image

În cadrul acestei ceremonii de bun venit, dedicată preşedintelui din Singapore, Kate a purtat o creaţie Alexander McQueen care arată că silueta ducesei nu a suferit încă transformări.

image


Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg