Prima concurentă de peste 45 de ani care vrea să reprezinte Republica Dominicană la Miss Univers 2024

18 aprilie, 2024

De la normele super stricte sub care se desfășura celebra competiție Miss Univers, acum, în fiecare an, ceva inedit se întâmplă.

Haidy Cruz (2) jpg

Când organizația care se ocupă de Miss Universe a anunțat modificarea regulilor sale pentru a elimina limita de vârstă în concursul lor anual, femeile din întreaga lume au început să viseze la ideea de a deveni prima Miss Univers cu vârsta de peste 30 de ani.

Printre aceste femei se numără Iris Amelia Alioto, prima concurentă în vârstă de 72 de ani din Argentina, dar și Haidy Cruz, o mamă a doi copii în vârstă de 47 de ani, antrenor și expert în fitness, care concurează pentru a reprezenta Republica Dominicană în Concursul Miss Univers 2024.

Aventura lui Cruz pe scena mondială a concursurilor de frumusețe nu este una convențională. Spre deosebire de mulți concurenți care au început să își fixeze obiectivele încă din tinerețea fragedă, visul lui Cruz s-a dezvoltat mult mai târziu în viață, din dorința de a demonstra ceva femeilor, de a rupe bariere, de a învinge prejudecăți, scrie ediția spaniolă a revistei HELLO!, HOLA!.

Haidy Cruz vrea să ajungă prima concurentă de peste 40 de ani care reprezintă Republica Dominicană la Miss Univers 2024. Ea are 47 de ani!

Născută și crescută în cultura vibrantă din Republica Dominicană, educația lui Haidy Cruz i-a insuflat un puternic sentiment de identitate și rezistență. Când era tânără, a fost captivată de grația și echilibrul concurentelor de la concursurile de frumusețe, dar abia mai târziu în viață a îndrăznit să viseze să pășească pe aceeași scenă. „Participarea la un concurs de frumusețe m-a fascinat întotdeauna. Cu toate acestea, datorită faptului că am devenit mamă la o vârstă fragedă, nu am reușit niciodată să transform acel vis în realitate. Miss Univers, care promovează acum incluziunea, mi-a oferit șansa de a-mi urmări visul. Vocea mea interioară m-a îndemnat să merg în această aventură, să experimentez călătoria, nu doar să aștept și să ascult experiențele altora.”, a spus ea pentru sursa citată.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg