Prima concurentă de peste 45 de ani care vrea să reprezinte Republica Dominicană la Miss Univers 2024

18 aprilie, 2024

De la normele super stricte sub care se desfășura celebra competiție Miss Univers, acum, în fiecare an, ceva inedit se întâmplă.

Haidy Cruz (2) jpg

Când organizația care se ocupă de Miss Universe a anunțat modificarea regulilor sale pentru a elimina limita de vârstă în concursul lor anual, femeile din întreaga lume au început să viseze la ideea de a deveni prima Miss Univers cu vârsta de peste 30 de ani.

Printre aceste femei se numără Iris Amelia Alioto, prima concurentă în vârstă de 72 de ani din Argentina, dar și Haidy Cruz, o mamă a doi copii în vârstă de 47 de ani, antrenor și expert în fitness, care concurează pentru a reprezenta Republica Dominicană în Concursul Miss Univers 2024.

Aventura lui Cruz pe scena mondială a concursurilor de frumusețe nu este una convențională. Spre deosebire de mulți concurenți care au început să își fixeze obiectivele încă din tinerețea fragedă, visul lui Cruz s-a dezvoltat mult mai târziu în viață, din dorința de a demonstra ceva femeilor, de a rupe bariere, de a învinge prejudecăți, scrie ediția spaniolă a revistei HELLO!, HOLA!.

Haidy Cruz vrea să ajungă prima concurentă de peste 40 de ani care reprezintă Republica Dominicană la Miss Univers 2024. Ea are 47 de ani!

Născută și crescută în cultura vibrantă din Republica Dominicană, educația lui Haidy Cruz i-a insuflat un puternic sentiment de identitate și rezistență. Când era tânără, a fost captivată de grația și echilibrul concurentelor de la concursurile de frumusețe, dar abia mai târziu în viață a îndrăznit să viseze să pășească pe aceeași scenă. „Participarea la un concurs de frumusețe m-a fascinat întotdeauna. Cu toate acestea, datorită faptului că am devenit mamă la o vârstă fragedă, nu am reușit niciodată să transform acel vis în realitate. Miss Univers, care promovează acum incluziunea, mi-a oferit șansa de a-mi urmări visul. Vocea mea interioară m-a îndemnat să merg în această aventură, să experimentez călătoria, nu doar să aștept și să ascult experiențele altora.”, a spus ea pentru sursa citată.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg