Prima declaraţie a iubitului lui Dolores O'Riordan, după moartea solistei

18 ianuarie, 2018
dolores si iubitul jpeg

La trei zile după trecerea în nefiinţă a artistei irlandeze Dolores O'Riordan, cel care i-a fost iubit în ultimii ani, DJ-ul şi membrul trupei D.A.R.K Ole Koretsky, a vorbit pentru prima dată despre pierderea lui.

Nu se ştie sigur de câţi ani erau împreună solista trupei The Cranbberies cu artistul care locuieşte în New York, însă e cert că aceştia au petrecut Revelionul împreună, aşa cum o arată ultima lor fotografie publicată pe social media.

Dolores, împreună cu Ole (dreapta) şi Andy Rourke, membrii DARK

Ole Koretsky a publicat un comunicat pe site-ul oficial al trupei D.A.R.K , în care o descrie în cuvinte foarte emoţionante pe cea care a murit la 46 de ani.

"Prietena mea, partenera mea şi iubirea vieţii mele a aplecat. Dolores e frumoasă. Arta ei e frumoasă. Familia ei este frumoasă. Energia pe care continuă să o radieze este de necontestat. Sunt pierdut. Îmi este foarte dor de ea. Voi continua să exist pe planeta asta pentru ceva timp, ştiind foarte bine că nu există un loc căruia să-i aparţin cu adevărat", scrie Ole.

Dolores şi Ole au cântat pentru prima dată împreună în anul 2009, anul în care l-au cooptat şi pe muzicianul Andy O’Rourke pentru a forma trupa D.A.R.K, un proiect în care irlandeza era implicată în afara activităţii de la The Cranberries.

O’Riordan s-a despărţit în 2014 de Don Burton, fostul manager al trupei Duran Duran, cu care a fost căsătorită timp de 20 de ani.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg