Prima declaraţie a lui Jim Carrey după moartea iubitei sale

30 septembrie, 2015
prima declaratie jim carrey dupa moartea iubitei sale jpeg

Luni seară, Cathriona White, femeia cu care Jim Carrey a avut o relaţie în ultimii trei ani, a fost găsită fără suflare în reşedinţa ei din Los Angeles. Primele investigaţii ale poliţiei dau de înţeles că nefericitul eveniment s-a produs din cauza unei supradoze de medicamente.

image

Contactat imediat după macabra descoperire, Jim Carrey s-a arătat şocat şi-ndurerat de moartea fostei sale iubite, în vârstă de 28 de ani, mai ales că toţi spun că acest incident nefericit s-a produs din cauza faptului că-n urmă cu cinci zile ea şi Jim s-au despărţit.

”Sunt profund întristat de moartea dragei mele Cathriona”, spune actorul în vârstă de 53 de ani în primul comunicat oficial emis imediat după moartea acesteia.

Prima declaraţie a lui Jim Carrey după moartea iubitei sale: ”prea sensibilă pentru această lume”

"A fost, cu adevărat, o dulce şi delicată floare irlandeză, prea sensibilă pentru acest pământ, pentru care a iubi şi a fi iubită era esenţialul. Mă gândesc la familia ei, la prieteniii care au iubit-o şi cărora le-a păsat de ea.... Cu toţii am fost loviţi ca de un fulger", a mai precizat actorul în acel comunicat.

Potrivit ziarului ”Irish Independent”, make-up artistul Cathriona l-a cunoscut pe Jim în anul 2012, pe un platou de filmare. Cei doi au avut o relaţie până în 2013, însă la un moment dat s-au despărţit, urmând ca la începutul acestui an să se împace. Din păcate, nici de data aceasta nu s-a dovedit a fi o relaţie de durată, cei doi despărţindu-se pe 24 septembrie, cu cinci zile înainte de decesul ei.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg